Connect with us

Najave

Ivan Anušić u Budnici

Objavljeno

on

Ivan Anušić, Osječko-baranjski župan i potpredsjednik HDZ-a, po mnogima je predvodnik nove generacije hrvatskih političara i stup stračevićanske komponente HDZ-a. Anušić gostuje u Budnici, u ponedjeljak, 29.ožujka u 20 sati na Osječkoj TV, Mreža TV Zagreb, Dalmacija TV Split, Diadora TV Zadar, te u 21 sat na SBTV gdje će s Markom Ljubićem razgovarati o trenutnom stanju u Hrvatskoj, o krizi, nacionalnim politikama, o problemima regionalnog razvoja, o Osijeku, Baranji, političkim i stranačkim prijeporima u Vukovarsko-srijemskoj županiji te realnim perspektivama Hrvatske.

Budi li se ratom i političkim pogreškama, sukobima i nesnalaženjima izranjena Slavonija, kad će i kako geopolitički kraci Hrvatske, Slavonija i Dalmacija s prstenom na Banovini postati poželjni za život i strupovi sigurnosti hrvatske nacije, kakva je u tim perspektivama uloga regionalnih rukovodstava, kakva nacionalne države?

Koliko poticanje atmosfere netrepeljivosti i antagonizama, s huškačkim modelima i političkim linčom slabe Hrvatsku i kako uspostaviti kulturan kršćanski dijaloški standard u političkom suparništvu? Ivan Anušić u Budnici.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari