Connect with us

Politika

Ivan Anušić: U stožeru za reizbor predsjednice bit će oni koji su povezani i uvezani s cijelom Hrvatskom

Published

on

‘U stožeru za reizbor predsjednice bit će oni koji su povezani i uvezani s cijelom Hrvatskom’, poručio je za RTL Ivan Anušić

Voditelj još uvijek neslužbeno oformljenog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić najavio je da će kampanja biti pozitivna, a javnu objavu zdravstvenog nalaza protukandidata Miroslava Škore podržava jer bi isto, kaže, mogla napraviti i Grabar-Kitarović.

Kojim putem do novog mandata? Stožer za reizbor Kolinde Grabar Kitarović vodit će HDZ-ov osječko-baranjski župan Ivan Anušić koji za RTL otkriva: “Stožer je sveobuhvatan, nije specifično rezerviran za nekoga, ne, bit će za one koji imaju utakmice u nogama, koji imaju operativne sposobnosti I koji su na neki način povezani i uvezani s cijelom Hrvatskom”.

U Stožeru neće biti nitko od onih koji su je prije pet godina doveli do pobjede, pa je upitna i uloga tadašnjeg glavnog tajnika, danas drugog čovjeka HDZ-a Milijana Brkića. Anušić kaže: ”Milijan Brkić će svakako kao dužnosnik HDZ-a imati ulogu u stožeru, ulogu u cijelom procesu izbora predsjednice i kampanji. Da li će netko biti specifično zadužen za BiH, ne”, kaže Anušić.

No dok Anušić želi ujediniti HDZ u potpori predsjednici, Oleg Butković kaže: “Ja sam potpredsjednik stanke i predsjednik županijskog odbora HDZ-a u PGŽ-u, to su mi funkcije koje mi u nalažu da joj u kampanji pomognem i da se angažiram”.

 

Kolindini protivnici – gubitnik i tanka biografija

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari