Connect with us

Komentar

Ivan Đikić nije među najboljima? Da ne povjeruješ! To je nemoguće!

Objavljeno

-

Ivan Đikić nije među najboljima? Da ne povjeruješ! Da Ivan Đikić nije među najboljima!? To je nemoguće!

Pa premda popodne ne zna što je govorio ujutro, on sve zna! Nije epidemiolog, ali u znanju o epidemiji korone nema mu ravna. Kao molekularni biolog u opaki virus razumije se do molekularnih pojedinosti.

Takav, odgaja naciju, pljuska kolege i Plenkovića, uzdiže znalce, uglavnom sebe, optužuje neznalice, zna što činiti, što će se dogoditi, koliko će ljudi umrijeti… Kao da je božanstvo, reći će tko je u njegovoj milosti, a tko ga je razočarao.

Da bi se narod osjećao sigurnim, javlja se svaki dan i više ga je u medijima nego Severine, Maje Šuput i Nine Badrić zajedno. Ali zamislite poniženja!

Nema ga u Vladinu Znanstvenom vijeću gdje je, kako na HTV-u kaže Vladin predstojnik Frka Petešić, bio u širem izboru, “ali trebalo je reducirati broj i sačuvali smo samo one najbolje”. Zacijelo mu je posebno nepodnošljivo što on nije među najboljima, a jest mrski mu Radman. S kojim je dugo bio u idiličnim odnosima dvaju genija, a onda su se posvadili i međusobno častili najvećim pogrdama te jedan drugoga optuživali da ruše “već mizerne stručne kriterije”.

Genija ili mizeriju, što je Frka odabrao? Znanstveno je vijeće ionako luk i voda, pa – nema frke, komentirao je Milan Ivkošić/Večernji List

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari