Connect with us

Šport

Ivan Kvesić otvara olimpijski turnir protiv Hamedija

Objavljeno

on

Foto: HKS

Na Olimpijskim igrama u Tokiju posljednjeg dana karate programa u kategoriji +75 kg nastupit će i Ivan Kvesić, jedini hrvatski predstavnik na OI-ju.

Nastupa deset natjecatelja, od kojih je po pet svrstano u dvije skupine. Kvesić je u B skupini, njegovi su protivnici Tareg Hamedi iz Saudijske Arabije, Iranac Sajad Ganjzadeh, Kanađanin Daniel Gaysinsky, te Amerikanac Brian Irr.

U skupini A su Nijemac Jonathan Horne, Gruzijac Gogita Arkania, Turčin Ugur Aktaš, predstavnik Kazahstana Daniyar Yuldashev i domaći natjecatelj Ryutaro Araga.

Prvu borbu Kvesić bi trebao imati u subotu u 10.04 po našem vremenu, a unutar nešto više od sat vremena ostale borbe u skupini.

Po dva najbolja iz svake skupine plasirat će se u polufinale koje je na rasporedu u 12.35, a finale kategorije +75 kg predviđeno je u 13.05.

Kvesić je aktualni svjetski prvak u kategoriji do 84 sa SP-a u Madridu prije tri godine, osvajač pojedinačnog srebra i dvije bronce s EP-a, te brončani i aktualni zlatni s ekipom, ostvarenim na EP-u u Poreču u svibnju. Bio je i pobjednik Europskih igara u Minsku 2019.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR