Connect with us

Politika

Ivan Penava demantirao Večernji list da napušta Domovinski pokret

Published

on

“U zadnje vrijeme često u novinama doznam ponešto o sebi što ni sam nisam znao”, istaknuo je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava demantiravši špekulacije da napušta Klub zastupnika Domovinskog pokreta o čemu je nagađao Večernji list.

Naime, nakon što su Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta, mediji su počeli nagađati kako bi idući mogao biti Penava.

Poruku Ivana Penave prenosimo u cijelosti:

U zadnje vrijeme često u novinama doznam ponešto o sebi što ni sam nisam znao. Kod mene nema nikakvih novosti ni promjena, sve je po starom, a vidim da je tako i kod različitih dušebrižnika.

Živio senzacionalizam!”, poručio je kratko i jasno vukovarski gradonačelnik.

Nakon što su Vrkljan i Vidović Krišto izašli, Škoro je za Večernji list kazao: “Nema tu nikakva straha. Nećete vjerovati, ali ovaj je odlazak ojačao naš saborski klub. Nisu svi političari licemjeri, prevrtljivci ili, kako se to kod nas kaže, žetončići. Ima ih i čestitih i potpuno predanih svome poslanju. Duboko sam uvjeren, kao i ostalih devet članova Kluba, da je politika istinsko služenje dobru”.

Vrkljan: Ja smijenjen s mjesta šefa kluba, tko je izabran? Gospodin Bartulica koji je četiri godine bio savjetnik Josipovića

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari