Ivan Pernar: U BiH nema demokracije, a vi o tome šutite

0

Pođimo od [lažne] pretpostavke da su za ekonomske probleme Hrvata u BiH krivi Srbi i Bošnjaci, tko je onda kriv za njihove probleme, ako su oni u većini? Brzo ćete doći do zaključka da ekonomski problemi u BiH podjednako pogađaju sve tri narodnosti, a da su glavni uzročnik njihov, ne ona druga narodnost, nego njihovi vlastiti korumpirani političari i korumpirana vlast koja šuti i skriva činjenicu da se BiH nalazi pod monetarnom okupacijom kao i naša domovina.

Pubblicato da Ivan Pernar su Mercoledì 19 ottobre 2016

”Za loše stanje u BiH krivi su korumpirani političari i korumpirana vlast koja šuti i skriva činjenicu da se BiH nalazi pod monetarnom okupacijom”, poručio je Pernar.

”Pođimo od pretpostavke da su za ekonomske probleme Hrvata u BiH krivi Srbi i Bošnjaci, tko je onda kriv za njihove probleme, ako su oni u većini?”, započeo je svoju diskusiju u Hrvatskom saboru zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

Dodao je i kako se brzo dođe do zaključka ”da ekonomski problemi u BiH podjednako pogađaju sve tri narodnosti, a da su glavni uzročnik, ne ona druga narodnost, nego njihovi vlastiti korumpirani političari i korumpirana vlast koja šuti i skriva činjenicu da se BiH nalazi pod monetarnom okupacijom kao i Hrvatska”.

”1997. godine Novozelanđanin Peter Nicholl instaliran je za guvernera Središnje banke BiH. Kako? Pa dok se dvoje svađa, tj. dok se u BiH svađaju tri naroda oko toga tko će biti guverner, došao je Novozelanđanin.

Na isti način vi mrcvarite već 20 godina oba HDZ-a, zajedno i onaj u Hrvatskoj i onaj u BiH, kao i SDA Bošnjake, i Dodik Srbe, a to radite samo zato da bi okretali ljude jedne protiv drugih kako bi na njihovoj muci i patnji mogli zadržavati svoju političku vlast koja je sluganska. Bosna i Hercegovina je pod vašom upravom, i nije ništa više nego protektorat, a visoki predstavnik je vama nadređen.

U BiH nema demokracije, a vi o tome šutite. Vi niste u stanju organizirati izbore u Mostaru već osam godina i to je sramota za koju možete kriviti sami sebe, a ne druge”, poručio je Pernar obraćajući se zastupicima u saboru.

facebook komentari