Connect with us

Komentar

Ivan Tepeš: Rakić najbolje zna zašto je podnijela ostavku

Objavljeno

-

Potpredsjednik Sabora Ivan Tepeš (HSP AS) ustvrdio je kako je riječ o njezinoj odluci te kako ona “vjerojatno zna najbolje zašto ju je podnijela”.

 [ad id=”93788″]

Upitan osjeća li se dijelom odgovornim jer je i sam sudjelovao u tom nedavnom prosvjedu Tepeš je uzvratio kako ona mora reći smatra li da je i on dijelom odgovoran. “Ja sam vrlo jasno rekao zašto sam bio na prosvjedu, govorio sam o dvostrukim mjerilima. Bio sam protiv svih zabrana jer onda sukladno tome bi vrlo brzo takvim kriterijima morali zabranjivati i druge medije, što nikako ne podržavam. Postoji sloboda medija i zato sam bio na prosvjedu. Kasnije, to što se meni pokušalo imputirati, ono što se događalo na prosvjedu, to nema veze s onim što sam komunicirao taj dan. Prema tome, ako me gospođa Rakić smatra dijelom odgovornosti, to je njeno mišljenje i njen stav, u to ne bih ulazio, napravio sam ono što sam napravio iz razloga iza kojih stojim i danas”, poručio je Tepeš.

Novinari su Tepeša pitali o i potencijalnom sukobu na relaciji potpredsjednik vlade Tomislav Karamarko i ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, a Tepeš je uzvratio kako on “ne vidi nikakih problema”.

“Zna se jasno koje su ingerencije gospodina Karamarka u Vladi, a koje ministra unutarnjih poslova. I podržavam tu gospodina Karamarka u njegovoj ocjeni kako prvi potpredsjednik vlade zadužen za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost ipak mora imati nekog utjecaja i mora usko surađivati s ministrom unutarnjih poslova”, rekao je Tepeš.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari