Ivan Vrdoljak: Podnosim ostavku na sve funkcije, ne ulazimo u Vladu

22

Završila sjednica Predsjedništva HNS-a

Treba li HNS ući u Vladu s HDZ-om, pitanje je koje je podijelilo vodstvo HNS-a.

Na sjednici Predsjedništva danas poslijepodne, predsjednik stranke Ivan Vrdoljak izložio je članovima Predsjedništva Plenkovićevu ponudu. Sjednica Predsjedništva počela je u 15 sati, a završila malo prije 22 sata.

‘Podnosim ostavku na sve funkcije, ne ulazimo u Vladu’ kazao je Vrdoljak nakon sjednice Predsjedništva.

facebook komentari

 • Sivooki

  Uf, laknulo mi je.
  Ne znam što je na stvari….
  Spin za izbore ili principijelnost antihrvateka.

 • Matica

  Steta sto se nisu raspali na 3 dijela onda bi svaki dio dobio 0.03 % glasova 🙂

 • Bobo Mostarac

  Evo i Vrdoljak nam pomaže, kao i Sloba svojevremeno!

 • Istina

  Ništa od plana “Z4”. Samo što se onda unaprijed znao rezultat, a ovo danas je kao u sinjskoj alci: “U ništa!”

 • Vladimir Dananić

  Ima puno dobra u ovim događajima. Kao prvo, nema tomu tako dugo da je i Predsjednica imala zablude o nekakvom zajedništvu. Ovo je eksperimentalni dokaz da je zajedništvo nemoguće i to upravo po želji onih kojima je zajedništvo bilo nuđeno. Mislim da je to vrlo važan rezultat, do kojeg se nije moglo doći na bolji način. Kao drugo, družina zvana MOST pretrpjela je dodatni ideološki poraz upravo u onoj njihovoj glupoj zamisli o velikoj koaliciji. Također imamo i eksperimentalni dokaz da je takva koalicija nemoguća. I kao treće, i meni najmilije, je činjenica da se HDZ, kao stranka, od neprijatelja hrvatskoga naroda doživljava kao državotvorna desna nacionalistička stranka neovisno o tomu kakvoga čovjeka ima na čelu. Plenkovića ne možemo ni u snu nazvati hrvatskim nacionalistom, ali njega tako vide neprijatelji hrvatskoga naroda i njegove države. Htio, ne htio, HDZ je postao strankom koja je u najbitnijim stvarima neovisna o svom vodstvu.

 • Drago Musa

  Ukoliko je istinito i vjerodostojno? Mogli bi reci: Bog je s nama i uz nas! HNS je najotrovnije leglo udbaske mafije, koji su dominantno preuzeli upravu pocetkom Domovinskog rata u korupcijskoj privatizaciji i upravi drzavnih tvrtki, i tako Hrvatsku ekonomski upropastili. Jednoumlje HDZ “ovaca”. da prihvate i ovlaste zamisli vizije Plenkija sa koalicijom HNS, ne samo sto nije poduzeo mjere otkaza i da ih smjene iz uprave i vlasti, Plenky se u svom jedinstvenom i nekompromisnom umu, vec octovanim protuhrvatskim drzavotvornim i domoljubnim politickim potezima, USUDIO na igru “KOCKE”, UGROZITI, zasada vec skoro propali hrvatski drustveno socijalni, kulturni, ekonomski i politicki drzavopravni sustav. Smatram, da jedini IZLAZ iz hrvatske krize, osnaziti nacionalnu podrsku hrvatske drzavotvornosti u Saboru, novim izborima, sto je jedinstvo HSP sa strankom EHG, koja ce se formirati.

 • Maks

  Sivi, do sad dobra taktika. Oduzeo gomilu glasova Mrak Sataras koja je u Zagrebu dobila sramotno puno, usput pometen i Vrdoljak u SDP prokuvao blizu eksplozije, most ce se raspasti jer nemaju izgleda za fotelje.

 • Maks

  Navukli ga.:-)))

 • Dusko Besenic

  Tek sada se može očekivati da “politički lešinari” iz DORH-a i USKOK-a krenu u akciju protiv Vrdoljakovog kriminala,a bilo bi poželjno da “pretresu” i ostali dio vrha te strančice,sa Mračnom na prvom mjestu!!

 • miro

  Prdoljak dao ostavku,tom se liku ne može vjerovati,ako to bude izvrsno jedna moralna spodoba manje u Hrvatskoj ,ali triba ispitati sve njegove afere i poslovanje kao ministra u kokošinjac vladi.100 milijaedi kuna je zaduženo a ništa se nije napravilo,puno love je otišlo na privatne račune.

 • Maks

  Trebaju proraditi ministarstva, 90% izgleda da hoce.

 • Maks

  Samo Most je do sad stitio SDPHNS kadrove , ne mores to podmetati Plenkiju i HDZu ,Ne NE NE , cisto maslo Boze Petrova i MoBsta nezavisnih glista.:-)))

 • Omnes Omnibus

  Ako sam dobro razumio HNS je spasio HDZ od sebe samoga. Glavno da ćato ima jednoglasnu podršku u vrhuški stranke, sad još samo da ponovo prevari HDZove birače. Nešto mi govori da podrška na terenu neće biti tako jednoglasna. Ali, tko zna? Zna se, kaže (mali) Sanader.

 • Vladimir Dananić

  Da, to je istina. Samo MOSTovci su bili preprjeka za raztjerivanje korumpiranih kadrova naslijeđenih od Milanovića.

 • Maks

  Omnibus!!! Jucer sam ti rekao ne budi prenagal.:-))))

 • Vladimir Dananić

  Nemoj tako gledati na stvari. Zapitaj se kakva bi bila reakcija udbaške javnosti i njihovih medija da je obrnuto, tj. da se je HDZ razkolio na pitanju koalicije s HNS-om, a da je HNS bio pristao? Odgovor na to pitanje sigurno znaš i sigurno je da ti se ne sviđa.

 • Lisica65

  Dobro je da će biti izbori, a HDZ je svojom taktikom posvađao ljevicu i to će im donijeti barem dodatnih 5% glasova! HNS će u primjeru samostalnog nastupa na izborima izgorjeti! Neće prijeći prag i tako će SDP ostati bez važnog koalicijskog partnera a SDP s Berom na čelu ne može dobiti više od 20% glasova!

 • Maks

  Kako si lijane??? Ja mislim da Plenki ima jos bar dva asa u rukavu, sutra necu propustiti sabor::-))))

 • Omnes Omnibus

  Rado ću se ispričati ako griješim

 • rođeni

  ono kad hns pokaže da je moralna vertikala za udbočetničku LGBTQNJONJO partiju formerly known as hdz

 • rođeni

  pošten svit se ne kurva

 • vitina

  Ako se išta mora priznati Plenkoviću da je u političkim igricama car i jako spretan u uništavaju političkih stranaka, nakon Mosta, sad je dokusurio i onako slabi HNS. Nakon ovoga ako ovaj SDP-ov vječni priljepak ponovo se ne zalijepi SDP-u to bi mogao biti njihov definitivni kraj, što je se iskreno trebalo dogoditi već davno. Plenkovićevi predhodnici su uništili desnicu a on je na dobrom putu da uništi centar i ljevicu, što nije nikako dobro.