Connect with us

Pregled

IVICA MARIJAČIĆ, glavni urednik Hrvatskog tjednika!

Objavljeno

on

Plenković danas upravlja Hrvatskom, a ovisi o Miloradu Pupovcu kojim upravlja Beograd – izjavio je, gostujući u Bujici na Z1, glavni urednik Hrvatskog tjednika Ivica Marijačić.

Iako je jučer u Saboru Andrej Plenković rekao da se u Bujici bavio “samo europskim temama”, to uopće nije istina! Pokazali su to isječci iz emisije emitirane na Osječkoj TV u lipnju 2014. godine, koje je u novoj Bujici pustio urednik i voditelj Velimir Bujanec.

Plenković je tada žestoko kritizirao Ivu Josipovića i tvrdio da u Hrvatskoj “nema ustaške guje”, dok danas podržava Pučku pravobraniteljicu Loru Vidović koja je na Josipovićevim pozicijama…

Tadašnji zastupnik u Europskom parlamentu Andrej Plenković podržavao je Kolindu Grabar-Kitarović i rekao da bi predsjednik Josipović trebao koristiti svoje ovlasti i sazvati zajedničku sjednicu Vlade s Milanovićem, što je i on nedavno odbio prihvatiti, iako je to predsjednica predložila!

Za Srbiju je rekao da ne može u EU dok ne isplati ratnu odštetu, vrati pokradeno kulturno blago i riješi problem granica s Hrvatskom, da bi danas na inzistiranje Angele Merkel – ipak promijenio mišljenje…

Ivica Marijačić u Bujici je otkrio da je Andrej Plenković nekada pisao za Hrvatski tjednik, a sada se zalaže za njegovu zabranu!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari