Connect with us

Šport

Ivica Olić suspendiran zbog klađenja!

Objavljeno

on

DFB optužuje Olića da se navodno kladio u razdoblju od 26. kolovoza do 11. rujna na devet utakmica 2. Bundeslige.

Njemački nogometni savez kaznio je Ivicu Olića zbog toga što je prekršio zabranu odlazaka u kladionicu i klađenja na susrete lige u kojoj nastupa – sada je suspendiran i ne smije igrati za svoj klub München 1860.

Kako su utvrdili, Olić se kladio u razdoblju od 26. kolovoza do 11. rujna na čak devet utakmica 2. njemačke lige. Zasad ima suspenziju na dvije utakmice i kaznu od 20 tisuća eura, ali postoji mogućnost da Olić bude kažnjen i drastičnije.

“Olić je kažnjen jer je prekršio opću zabranu klađenje na utakmice njemačke lige. To pravilo je uvedeno u interesu igrača da ih se ne može dovesti pod sumnju da su manipulirali rezultatima. U slučaju Ivice Olića nisu pronađeni dokazi da je sudjelovao u eventualnom namještanju utakmica”, kaže predsjednik Sportskog suda DFB-a Hans E. Lorenz.

Otkrili su ga jer su uplate vršene putem interneta i preko njegove kartice, no on se branio da ju je posudio prijateljima i da uplate nisu bile njegove. Kaznu je prihvatio te da čeka kako će se situacija razvijati.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR