Connect with us

Komentar

Ivica Pančić: SDP će se uskoro raspasti, a Milanović i ministri biti procesuirani

Objavljeno

-

[su_heading size=”18″]Karcinom klijentelizma, karijerizma i korupcije toliko je uzeo maha da za SDP jednostavno nema spasa. Kako stvari stoje, moja bivša politička stranka postat će dio povijesti, ističe Pančić[/su_heading]

”Nakon parlamentarnih izbora, SDP će, vidjet ćete, biti u rasulu. Moja prognoza budućnosti te stranke nije svjetla: poraz na izborima, borba za tron u stranci, zatim procesuiranje premijera i ministara pa podjele unutar stranke i na kraju raspad”, tim riječima je bivši SDP-ov ministar branitelja i saborski zastupnik Ivica Pančić u intervjuu Jutarnjem listu, prognozirao skoru budućnost trenutno vladajuće stranke.

Pančić je nedavno u Vukovaru osnovao Inicijativu za spas hrvatske ljevice. U najavi budućeg djelovanja rekao je da Inicijativa neće izaći na izbore kao samostalna stranka, već će pokušati okupiti i povezivati pojedince i grupacije  lijeve orijentacije.

”Znam da ima puno sposobnih ljudi koji su razočarani u SDP. Mislim da je zadnji trenutak da se birači ljevice zamisle kome će dati svoj glas. Uvjeravam vas da je za SDP jednostavno uludo potrošen glas. Već se potvrdilo da sam i prije sedam godina imao pravo. Tada sam govorio o pogubnosti izbora Zorana Milanovića za predsjednika stranke, jer mi je bilo jasno da se radi o osobi koja ima destruktivan karakter pa sigurno neće dobro voditi stranku, a kasnije ni državu. Vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu”, dodao je Pančić.

Na pitanje o kontaktima s bivšim kolegama iz SDP-a, bivši ministar branitelja odgovorio je da je u razgovorima s bivšim kolegama spoznao da se oni od njega razlikuju po tome što su neki u SDP-u uvjereni da se ta stranka može promijeniti nakon odlaska Zorana Milanovića s mjesta predsjednika stranke.

Mislim da je karcinom klijentelizma, karijerizma i korupcije toliko uzeo maha da za SDP jednostavno nema spasa. Kako stvari stoje, moja bivša politička stranka postat će dio povijesti.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas