Connect with us

Komentar

Ivica Pančić: SDP će se uskoro raspasti, a Milanović i ministri biti procesuirani

Published

on

Karcinom klijentelizma, karijerizma i korupcije toliko je uzeo maha da za SDP jednostavno nema spasa. Kako stvari stoje, moja bivša politička stranka postat će dio povijesti, ističe Pančić

”Nakon parlamentarnih izbora, SDP će, vidjet ćete, biti u rasulu. Moja prognoza budućnosti te stranke nije svjetla: poraz na izborima, borba za tron u stranci, zatim procesuiranje premijera i ministara pa podjele unutar stranke i na kraju raspad”, tim riječima je bivši SDP-ov ministar branitelja i saborski zastupnik Ivica Pančić u intervjuu Jutarnjem listu, prognozirao skoru budućnost trenutno vladajuće stranke.

Pančić je nedavno u Vukovaru osnovao Inicijativu za spas hrvatske ljevice. U najavi budućeg djelovanja rekao je da Inicijativa neće izaći na izbore kao samostalna stranka, već će pokušati okupiti i povezivati pojedince i grupacije  lijeve orijentacije.

”Znam da ima puno sposobnih ljudi koji su razočarani u SDP. Mislim da je zadnji trenutak da se birači ljevice zamisle kome će dati svoj glas. Uvjeravam vas da je za SDP jednostavno uludo potrošen glas. Već se potvrdilo da sam i prije sedam godina imao pravo. Tada sam govorio o pogubnosti izbora Zorana Milanovića za predsjednika stranke, jer mi je bilo jasno da se radi o osobi koja ima destruktivan karakter pa sigurno neće dobro voditi stranku, a kasnije ni državu. Vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu”, dodao je Pančić.

Na pitanje o kontaktima s bivšim kolegama iz SDP-a, bivši ministar branitelja odgovorio je da je u razgovorima s bivšim kolegama spoznao da se oni od njega razlikuju po tome što su neki u SDP-u uvjereni da se ta stranka može promijeniti nakon odlaska Zorana Milanovića s mjesta predsjednika stranke.

Mislim da je karcinom klijentelizma, karijerizma i korupcije toliko uzeo maha da za SDP jednostavno nema spasa. Kako stvari stoje, moja bivša politička stranka postat će dio povijesti.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari