Pratite nas

Zanimljivosti

Ivica Šola otkazao suradnju s Večernjim listom, prelazi u 7DNEVNO!

Objavljeno

na

U sljedećem broju najčitanijeg političkog tjednika u Hrvatskoj, čitatelji će moći pročitati neobjavljenu kolumnu jednog od najuglednijih hrvatskih kolumnista o predsjedniku Ivi Josipoviću koja donosi kompromitirajuće informacije po njega i predstojeću kampanju.

Na hrvatskoj medijskoj sceni ovih će dana doći do velikih promjena. Kako je do nas došla vijest da jedan od najuglednijih i najčitanijih hrvatskih kolumnista koji je zadnjih godina radio u Večernjem listu i Glasu Slavonije dr.sc. Ivica Šola raskida suradnju s Večernjakom, upitali smo ga za istinitost informacije.

– Točno je da sam u otvorenom i prijateljskom razgovoru prošli tjedan kolegama u Večernjem listu zahvalio na suradnji. O prelasku u tjednik 7Dnevno možemo govoriti kao vrlo vjerojatnoj opciji, uz neke druge. No najbliži sam toj odluci. Ali, kako u ovom trenutku stvari stoje, do kraja dana to bi mogla biti gotova stvar, tvrdi dr. Šola.

Pojasnio je i razloge raskida ugovora s Večernjim listom?

-Ne bih tu pravio drame ni pompe. Svaka suradnja jednom započne, a jednom završi, pa tako i ova. Dogode se neke stvari koje čovjeka, mene, na smiren i odmjeren način dovedu do takve odluke. Kao i kod svakog događaja postoje uzroci i povodi. Jedino što mogu reći da je izravan povod bilo nepuštanje moje kolumne o predsjedniku Ivi Josipoviću koja, po mom mišljenju, donosi kompromitirajuće informacije po njega i predstojeću kampanju.

O čemu se točno radi?

-To pročitajte u petak kada tjednik 7Dnevno bude na kioscima. Nema smisla nešto više govoriti, sve ćete vidjeti kada izađu dva teksta, kolumna koju nisu pustili u Večernjaku, kao i moj popratni komentar, zaključio je kratki telefonski razgovor dr. Ivica Šola, sveučilišni profesor, teolog i publicist iz Osijeka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Zanimljivosti

‘Sky Angels’: Elitni timovi za traženje i spašavanje iz šest zemalja treniraju u Izraelu

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski vojnici na obuci u Izraelu, u elitnoj izraelskoj jedinici 669 za pretragu i izvlačenje iza neprijateljskih linija.

Jedinica 669 je borbeno djelovala prošli tjedan (nedjelja navečer) u Gazi kad je izvlačila grupu izraelskih specijalaca koji su ostali u okruženju islamskih terorista usred Gaze. (timesofisrael.com)

Ni jedan hrvatski medij ovo nije objavio, ekskluzivne fotografije, vi ste jedni od prvih u Hrvatskoj koji ih gledaju.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Grabar-Kitarović nastavila tradiciju: U Vukovar došla u ‘zengama’

Objavljeno

na

Objavio

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Prošle godine predsjednica je također u Vukovar došla u ‘zengama’ i objasnila da time želi poručiti kako su Vukovaru potrebna radna mjesta za bolju budućnost.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Vukovar je i ove godine došla u Borovim čizmama, takozvanim ‘zenge’ koje su 1991. nosili hrvatski branitelji grada na Dunavu.

Prošle godine predsjednica je objasnila da time želi poručiti kako su Vukovaru potrebna radna mjesta za bolju budućnost.

Žute cipele Zenge iz Borova postale su simbolom branitelja Vukovara. Proizvodila ih je obuća Borovo.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari