Connect with us

Reagiranja

Ivica Tafra: Čestitamo Zoranu Milanoviću jer se jučer u Splitu odrekao Tita i zvijezde petokrake

Published

on

Nekada drug a sada gospodin Zoran Milanović jučer se u Splitu odrekao Tita i zvijezde petokrake. Čestitamo mu na tome makar znamo da je u pitanju samo dodvoravanje desnom biračkom korpusu. To je radio i za parlamentarne izbore 2016 godine pa ih je izgubio.

Doduše, tada nije bio toliko radikalan da bi se odrekao svoga ideologa Broza Tita pa će svakako biti zanimljivo vidjeti kako će ovo progutati njegov SDP i radikalna ljevica čiji je kandidat. Ili sada već možemo kazati, čiji je bio kandidat. Jer ipak su oni dali zakletvu Titu da sa njegovog puta neće skrenuti. A on je itekako skrenuo i brutalno ga se odrekao.

Da nije u pitanju proračunat i neprincipijelan čovjek bio bi dobar kandidat radikalne desnice.

Jučer drug, danas gospodin. Jučer za Tita danas protiv Tita. Jučer pod petokrakom danas se izruguje njezinim krakovima. Jučer izjavljuje da je Hrvatska slučajna država, a danas želi biti predsjednik te iste “slučajne” države.

Jučer za Hajduk danas protiv Hajduka.

Kako se očito ne može sam sa sobom dogovoriti podsjećam ga na njegovu izjavu iz 2010 godine kada je ipak imao ljepše riječi za naš klub nego 2019. Za razliku od njega Hajduk se ne mora sramiti niti odricati svoje prošlosti.

Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Splitsko-dalmatinske županije

Još jedna ‘lažljiva prevrtljiva komunjara’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari