Pratite nas

Komentar

Ivkošić: Peđu Grbina nedjeljom zaposliti na nekoj blagajni u trgovačkom centru

Objavljeno

na

Je li jučer bila posljednja nedjelja u kojoj su trgovine radile na blagdan? Nisam siguran. Jer, nakon larme ljevičara, neki su se iz vlasti i Stožera domobranski skinuli do gaća i rekli kako neradni može biti i neki drugi dan u tjednu.

“Ovo je prevršilo svaku mjeru”, zagrmio je SDP-ov velikan Peđa Grbin. No ni Grbina ni druge ljevičare ne zanimaju ni kupci ni trgovci, nego im je važno obesvetiti nedjelju kao sveti dan vjernika koji čine gotovo 90 posto stanovništva u Hrvatskoj.

Rada nedjeljom nije bilo ni u vrijeme njihovih prethodnika komunista. Zna se da najviše pate deseci tisuća žena, majki, kao najosjetljiviji dio “radničke klase” koja je za ljevičare stoljećima bila njihov štićenik.

Spremni su, dakle, sve pogaziti samo kako bi istaknuli svoj agresivni ateizam i protunarodni prkos.

Podsjećaju me na one seoske partizane u mom kraju koji su demonstrativno nedjeljom i drugim blagdanima kopali ili radili što drugo na mjestima gdje ih vjernici koji su masovno išli na misu u crkvu dobro vide. Stoga predlažem: neka neki trgovački centar zaposli Grbina nedjeljom na blagajni, bio bi jako vidljiv.

Milan Ivkošić / Večernji list

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari