Connect with us

Komentar

Ivkošić: ‘Tko povijesti nema, ne može je ni nastaviti’

Objavljeno

-

Foto: EPA

Zašto bi Bošnjaci Hrvate i Srbe istjerali iz povijesti? Zato što svoje povijesti – nemaju

Zoran Milanović rekao je jednu veliku istinu – službeno Sarajevo ne postoji! “Ja bih volio”, kaže hrvatski predsjednik, “da postoji, a postoji samo jedna od tri strane koja govori ono što druge dvije strane ne podržavaju.” Naravno, ništa što Milanović kaže o BiH Bošnjacima se ne sviđa. Uostalom, oni su uvijek anđeli, a drugi agresori, zločinci, separatisti, rušitelji države.

Kad god Milorad Dodik bilo što kaže o BiH, on za Bošnjake razbija Bosnu i Hercegovinu, kao kad što slično govori neki hrvatski dužnosnik u BiH ili Hrvatskoj, ali nikad neće priznati svoj unitarizam i majorizaciju.

Bošnjaci su žestoko protiv nijekanja genocida, ali bošnjačke i mudžahedinske ratne zločine ne priznaju, niti o njima govore. S užasom govore o hrvatskim i srpskim logorima u BiH, a o svojim brojnim logorima šute. Lažu o agresiji Hrvatske, a prešućuju da je Hrvatska prva priznala BiH, kao što prešućuju i silnu pomoć koju im je u ratu slala i mnoštvo izbjeglica koje je primila.

Tvrde kako hrvatski narod u BiH nikad nije postojao, ali prešućuju da samo oni nisu izvorni narod u toj zemlji. Zato što sami nemaju svoje povijesti, druge bi narode iz povijesti istjerali. A tko povijesti nema, ne može je ni nastaviti.

Milan Ivkošić / Večernji list

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari