Connect with us

Pregled

Izabrano novo vodstvo Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu

Published

on

U ponedjeljak, 28. listopada u Zagrebu je održana izvanredna i izborna skupština Zavičajne zajednice (ZZŠB) Široki Brijeg u Zagrebu. Skupštinu su sazvali predsjednik zajednice dr. sc. Zdenko Kraljević i dopredsjednik Ivan Kožul.

Okupljene članove pozdravili su: predsjednik ZZŠB dr. sc. Zdenko Kraljević, bivši predsjednik ZZŠB Ante Hrkać, te članovi predsjedništva i nadzornog odbora ZZŠB.

Na izvanrednoj i izbornoj skupštini dosadašnje vodstvo ZZŠB iznijelo je izvješće o vođenju udruge u zadnja dva mandata od 2011. do 2019., prenijelo bitne informacije i iskustva nazočnim članovima zajednice, te je izabrano novo vodstvo zajednice na mandat od 4 godine.

Novo predsjedništvo i nadzorni odbor ZZŠB izabrani su jednoglasnom odlukom nazočnih članova ZZŠB uz podršku starog vodstva novom vodstvu ZZŠB.

Novi članovi predsjedništva ZZŠB su:

Frano Spajić – predsjednik
Danijela Zeljko – prva dopredsjednica
Hrvoje Mandić – drugi dopredsjednik
Mladen Soldo – rizničar
Nikolina Šušak – tajnica
Marko Ivanković – član predsjedništva
Antonio Slišković – član predsjedništva

Novi članovi nadzornog odbora ZZŠB su:

Doc. prim. dr. sc. Edvard Galić, dr. med. – predsjednik
Ivo Soldo – član
Zdenko Sabljić – član

Novo predsjedništvo ZZŠB spoj je mladih, ambicioznih i obrazovanih Širokobriježana u Zagrebu u kombinaciji s nadzornim odborom koji svojim znanjem, ugledom, poslovnim, akademskim, poduzetničkim i humanitarnim ugledom daje smjernice mladom predsjedništvu kako voditi zajednicu u budućnosti i prezentirati Grad Široki Brijeg na najbolji mogući način, u duhu očuvanja njegove vrijednosti i znamenite povijesti.

Zavičajna zajednica Široki Brijeg

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari