Connect with us

Analiza

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (IV.)

Objavljeno

on

Kad vas nešto krene dobro, onda stvarno krene. No, nije to toliko iznenađujuće da nas je nešto „krenulo“ zbog ekstra situacije, već zbog samo jedne kratke rečenice u kojoj je „sva pamet svita“ i „tajna“ uspjeha RH, a glasi:

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ!

Nakon objave DZS da je BDP narastao u prvom tromjesečju 2,7 %, da je 31.08.2016. isti DZS objavio da je BDP narastao i u drugom tromjesečju 2016. za 2,8 %, jedino što možemo zaključiti pa i oni manje stručni, da je sva „filozofija“ uspjeha RH u poviše naglašenoj kratkoj rečenici i samom naslovu.

[su_heading size=”20″]ŠOK ZA PARTIJU I NJENE SATELITE [/su_heading]
Danas, 02.09.2016. DZS objavio je prve rezultate PROMET U TRGOVINI NA MALO U SRPNJU 2016.

graf01

Osobnom i kratkom metodologijom obrade podataka za svako tromjesečje u godini, već sad nas na temelju samo ove jedne informacije, upućuje da će rast BDP-a u trećem tromjesečju 2016. biti  veći od 3 %  ( 3,2 %)!

Kako je sve usko povezano s ostalim mjerilima o rastu BDP-a, kad jedna „stvar“ vuče za sobom i drugu(e), ako bi svi podatci bili slični ovom iz srpnja, tada će rast BDP-a biti i veći, a oni koji se razumiju u ovo što pišem znaju to vrlo dobro i puno bolje od moje malenkosti.

( Kako vas ne bih opteretio da će te podatke sigurno i potvrditi, službeni podatci o broju noćenja u srpnju, a što za sobom vuče povećanje izvoza (roba i usluga) kao i veću pokrivenost uvoza izvozom, …..)

Iako sam realan i optimističan, dužnost mi je da se kao analitičar suzdržim od krajnje procjene rasta BDP-a za treće tromjesečje iz više razloga, a jedan od njih je i „a kako ću vas, vjerne čitatelje portala Kamenjar izvještavati o dobrim vijestima redovno ako sad sve napišem“.

Ovog trenutka ne znam točno kako se osjećaju „Partijaši sa svojim satelitima“, ali sigurno znam da su pod stanjem dubokog ŠOKA, jer se sve dobre stvari događaju počevši od onog trenutka kad je svima bilo jasno da Partija sa svojim „satelitima“ neće obnašati vlast u RH (iako su još mnogi „instrumenti vlasti“ u njihovim rukama, ali nedovoljno da mogu nastaviti svoju rušilačku ideologiju).

( Hrvatima izgleda još  nije u potpunosti jasno koliko smo izgubili na svim područjima za vrijeme 4 godine obnašanja vlasti bivše, bivše Kukuriku Kukulele Koalicijske vlasti u RH na čelu s Partijom! )

HRVATICE I HRVATI, radujmo se jer Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (III.)

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (II.)

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (I.)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari