Connect with us

Analiza

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ ( II.)

Objavljeno

on

Mnogo je „generala poslije bitke“, ali je malo onih koji svoje bitke dobiju „na terenu“, generala koji znaju kako koji „vojnik diše“, koji će potez napraviti kao i kojih 5 ili 10 „poteza“ slijede poslije prvog, odlučujućeg, pobjedonosnog poteza, a prilagođavaju se svakoj novonastaloj situaciji „na terenu“ koju nisu mogli predvidjeti, ali se uspješno nose s tim novonastalim trenutcima i idu dalje, idu u novu pobjedu, za Hrvatsku, za Hrvate širom svijeta.

[ad id=”93788″]

Isto ili slično je biti analitičar, laik, „samouk“… koji na temelju nepotpunih podataka „zna“ izdvojiti, obraditi, filtrirati ono najbitnije, ono što nas vodi ka sigurnoj pobjedi.

Samo nekoliko dana poslije nepotpunih podataka, temeljito, ali jednostavnom metodologijom  obrađenih, iz kojih se iščitava velika pobjeda, stižu novi podatci kojima ta „predviđanja“ (projekcije, izračuni)  potvrđuju još veću pobjedu i tada taj analitičar, laik, „samouk“ biva prisiljen, zbog novonastale situacije na terenu „povući“ prijašnju tvrdnju uz ispriku i napisati novu, još optimističniju, još neočekivaniju svekolikom puku kojemu kojekakvi „stručnjaci“ se ne usude izustiti ni riječi, prozboriti iz nepoznatih razloga ( neznanje, „kukavičluk“, strah,.…?).

Samo dva dana poslije objave podataka na stranicama DZS – Trgovina na malo, stižu podatci: Robna razmjena Republike Hrvatske s inozemstvom u 2016., kao i Turizam u svibnju 2016.

Samo dva dana poslije objave analize  https://kamenjar.com/izbaci-partiju-uspjet-ces/ na našem portalu Kamenjar, evo novih „slatkih problema“ koje nam je upriličio DZS, a obrađene, uz još neke prikupljene podatke „sa strane“, i, naravno,  uz javnu ispriku ispravljamo i objavljujemo.

Naime, u prošloj analizi tvrdio sam:

Danas 05.07.2016. opet TVRDIM da će BDP i u drugom tromjesečju 2016. biti IZNAD 2 %!

 (Ne uzimam si za pravo ni eventualnu minornu pogrješku zbog nedostatka kompletnih podataka!)“


Duboka isprika svim čitateljima ovog cijenjenog portala, jer na temelju novih pristiglih i obrađenih podataka, iako još nepotpunih, POVLAČIM gornju tvrdnju i „podižem ljestvicu na više“ tj.:

Danas 10.07.2016. TVRDIM da će BDP u drugom tromjesečju 2016. biti IZNAD 2,5 %!

( uzimam si za pravo eventualnu minornu pogrješku zbog nedostatka kompletnih podataka uz UPOZORENJE da se ne iznenadimo ako (kad) se dogodi da BDP bude iznad trenutne procjene, tj. tvrdnje i premaši stopu rasta i iz prvog tromjesečja na krilima „zamašnjaka“).

„Zamašnjak“ koji se dogodio Izborima 2015. godine i trenutak kad je „otpuštena ručna kočnica“ posrnulog gospodarstva RH, te dan dodatni „vjetar u leđa“ samo spoznajom da Partija i njezini „sateliti“, „prikrpe“ i ostale „zakrpe“ više neće obnašati vlast u RH.

Sve ostalo iz prošle raščlambe – analize ostaje isto.

Ponavljanje je „majka mudrosti“, stoga:

„Svjetski rekord, nikad upamćen, zabilježen u svijetu ni bližoj ili daljoj okolici od 11 uzastopnih tromjesečja pada BDP-a, pod istom Vladom RH, pod istim (Partijskim) premijerom, uz nezapamćen rast Javnog duga RH i još mnogo drugih Partijskih čuda treba stalno spominjati i nikad zaboraviti.

„Pa ljudi moji, je li to moguće?“ uskliknuo bi pok. Mladen Delić.

Da, moguće je.

U RH sve je moguće, pa čak i svjetski rekord da Vlada RH pod „vođstvom“ Partije i njezinih „satelita“, „prikrpa“, „zakrpa“ i ostalih „sporomislećih“, ali „brzozaboravljajućih“  „spodoba“ napravi svjetsko čudo. Istina to „čudo“ još nije uvršteno na popis ostalih svjetskih čuda, vjerojatno jer ni najveći svjetski mozgovi ne znaju u koju kategoriju ih svrstati, opisati….

11 uzastopnih tromjesečja pada BDP-a, pod istom Vladom, s istim premijerom i „drugom nad drugovima“ još je nepojmljivo, a još nepojmljivije kad se sjetimo da nije bilo nikakve Svjetske ekonomske krize ni slično.“

bdpgraf
Svaki dan, svaka 24 sata bivše Kukuriku Kukulele Koalicijske VRH, „koštao“ je ovu našu nesretnu RH samo kroz 2013. godinu:
102 190 684,93 HRK!….i tako svaki dan …..x 365 dana…..“

[ad id=”93788″]

Nakon obrade i objave ovih nepotpunih podataka, „normalno“ je očekivati reakcije g. Grčića, inače poznatog kao „VRAČ koji proriče unazad“ i kaže nam da je ovo „zasluga“ Kukuriku Vlade RH.

Naravno da ću se složiti s tim istim „VRAČEM“, kao što sam se složio i nakon objave rezultata o rastu BDP-a od 2,7 % u prvom tromjesečju 2016., (kad sam ga slušao putem radio valova), jer za rast BDP-a je uistinu zaslužna Kukuriku Kukulele Katastrofalna Koalicija, ali svojim ODLASKOM!

Sva „filozofija“, sva „pamet“, sva rješenja uspješnosti RH svodi se na samo jednu malenu rečenicu:

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ!

Hrvatska ide dalje, unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

(Izvor: DZS, HNB, MFIN, HZZ, osobna obrada podataka)

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari