Connect with us

Komentar

IZBJEGLIČKA DJECA KAO TROJANSKI KONJ

Objavljeno

on

Slike izbjegličke djece na naslovnicama Jutarnjeg i Večernjeg, potsjećaju me na Trojanskog konja. Hrvatima se nudi srceparajuća priča o jadnoj i umornoj djeci. Istovremeno nema slike ni tona njihovih snažnih očeva i to 1 djete na njih 100 koji su mirno ušli a hrvatska policija im pridržavala djecu.

[ad id=”68099″]

Gdje je ta policija kad se deložiraju hrvatska djeca iz stanova, čuju li oni njihov vapaj? Čuju li vapaj roditelja koji godinama ne primaju plaću ili primaju a nemaju dovoljno za život? Čuju li oni djecu koja dolaze u školu gladna i polubosa? Vide li oni starce koji nemaju za hranu nego kopaju po kontejnerima ili stoje u redu u pučkim kuhinjama? Kolike li besramnosti da su su se čak „veliki Hrvati“ hvalili kako grade javne kuhinje i javno ih otvarali kao da otvaraju nova radna mjesta a ne pučke kuhinje za siromašne hrvatske građane. I sve to sa novcem hrvatskih građana. Besramnici.

Nema priče o Anti, Juri, Ivanu, Hrvoju, Luki i ……i inima koji napuštaju Hrvatsku sa hrvatskom djecom. To se prešućuje, to se podržava, to se predlaže kao rješenje. Rješenje za izumiranje Hrvata i planirano naseljavanje muslimana, zatiranje katoličanstva i ponovno razapinjanje našega Krista.

Ljubav prema domovini i hrvatskom čovjeku je homofobija ali ljubav prema djeci koja služe poput trojanskog konja za porobljavanje Europe i katolika treba rasplamsati sućut i ljubav svih srdaca. Treba voljeti sve što nije hrvatsko! Treba zaboraviti Domovinski rat i krvlju natopljenu našu domovinu! Kad već nije pokorena srpskom agresijom biti će financijskim porobljavanjem i mijenjanjem strukture stanovništva. Bože pomozi nam! Bespomoćni smo! Hrvatski čovjek, ostavljen je i uplašen.

djeca

Čega se mi Hrvati bojimo? Koga se bojimo? Mi poznati ratnici, cijenjeni radnici, ljudi sa srcem koje zna ljubiti. Kako smo dozvolili da nas pokoravaju i uzimaju nam svakoliko dostojanstvo, prave nas maloumnima, ismijavaju naše ljudske vrijednosti i našu Domovinu poklanjaju u zalog za mjesto u UN.

Isus nam je u Svetom pismu 365 puta poručio „Ne bojte se“. Ako imamo Krista koga da se bojimo! Poslao nam je sedam darova Duha Svetoga i ako smo katolici u svome srcu, nemamo se čega bojati. Ali, nemamo mudrosti, razuma ni snage a bez tih darova Duha Svetoga slabi smo i nemoćni da se odupremo Sotonskim napadima. Probudi se hrvatki narode prije nego bude kasno!

Gdje je opozicija, ni njihov glas se ne čuje. Da li i oni misle isto kao i vladajući koji su otvorili hrvatske granice a da nisu pitali hrvatski narod da li mi to dozvoljavamo. Ovo je izdaja. Preci tih istih koje dočekuje gđa Pusić raširenih ruku, sa fotografima, hranom i smještajem katolike su nabijali na kolac i uzimali danak u krvi. Hrvatsku djecu su poturčili i uzeli iz majčina krila. Tih slika boli i užasa nema. Ali se ti isti pozivaju na našega Krista i katoličko milosrđe o kojem ništa ne znaju jer u Krista ne vjeruju nego se samo njegovim imenom služe za realizaciju svoga zla.

Svim ateistima i agnosticima jasno dajem do znanja, da se ne pozivaju na onoga koga ne vole i ne priznaju. Boga ne mogu tumačiti oni koji ga ne poznaju. Poznaju ga oni koji ga vole i koji ga nasljeduju. Kad budete vi nevjernici prihvatili najveću zapovijed koju je Bog ostavio onima koji ga ljube moći ćete se na Boga i katoličanstvo Hrvatskoga naroda pozivati.

Zato ljubi Gospodina Boga svojega iz svega srca svojega, i iz sve duše svoje, i iz svega uma svoga i iz sve snage svoje.’ A druga je: `Ljubi svoga bliznjega kao sebe samoga.’ Nema druge zpovijedi vece od tih” (Mk 12,29-31).

”I neka Gospodin upravlja vaša srca prema Božjoj ljubavi i Kristovoj postojanosti”

Slavica Vučko/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari