Pratite nas

Komentar

Izbornik Hrvatske Željko Babić: Ovo je čudo iz Međugorja

Objavljeno

na

Vrlo je emotivno izbornik hrvatskih rukometaša doživio čudesnu pobjedu nad Poljacima

 

Ovo je čudo iz Međugorja i slava Isusu – izjava Željka Babića,…

Ovo je čudo iz Međugorja i slava Isusu – izjava Željka Babića, izbornika Hrvatske rukometne reprezentacije nakon nevjerojatne pobjede nad Poljskom i plasmana u polufinale

Posted by Kraljica Mira on 27. siječnja 2016

[ad id=”68099″]

Ovo je čudo iz Međugorja! Hvala dragom Isusu na ovome, nisam ni ja vjerovao u ovo, neka mi Isus oprosti. Ne znam što reći o utakmici, imali smo plan, dobro počeli, imali odličnog golmana i uveli utakmicu u naš ritam. Sve ovo je čudesno, pobjeda koju ćemo pamtiti – rekao je Babić nakon pobjede 37:23.

>Pogledajte kako je sa rukometašima pobjedu proslavila Kolinda Grabar-Kitarović

>Izbornik Hrvatske Željko Babić: Ovo je čudo iz Međugorja

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Kada ćemo podići spomenik hrvatskim anđelima?

Objavljeno

na

U Domovinskom ratu na području RH poginulo je 402-je djece, a 1260-toro djece je ranjeno i ima veći ili manji postotak invaliditeta. Ratu je bilo izloženo oko milijun djece u Republici Hrvatskoj, a oko 600.000 njih bilo je izravno pogođeno ratom.

Mnogima su ubijeni jedan ili oba roditelja, braća, sestre, rodbina ili prijatelji. Mnogima su spaljeni ili razoreni domovi. Najviše je djece ubijeno u prvih šest mjeseci agresije na Hrvatsku kada je poginulo 110-toro djece. Najmlađe ubijeno dijete imalo je samo 4 mjeseca. Utvrđivanjem okolnosti stradavanja došlo se do brojke od 1276 djece. Najviše djece ranjeno je u prvih šest mjeseci rata – 512 (57%). Zbog velikoga broja neeksplodiranih projektila i naprava na teritoriju Hrvatske to nije konačan broj. Od ukupnoga broja ranjene djece njih 86 doživotni su invalidi.

I „jučer“ gledamo onog ogavnog propagandistu Sašu Miloševića koji javno prijeti da slijedi nova obavještajna operacija SNV-a i BIA-e i pritisak na Grad Zagreb da se nesretnoj Aleksandri Zec podigne spomenik. Nesretna Aleksandra Zec usmrćena je u klasičnom mafijaško-razbojničkom kaznenom djelu zbog svog oca koji je kamatario ljude. To razbojstvo nije imalo nikakve sveze sa zločinom protiv Srba iz motiva nacionalne mržnje, što ne znači da zahtjev za podizanjem spomenika nesretnoj djevojčici nije opravdan iz etičkih i humanih razloga.

A što je s ostalom djecom, što je s djecom obitelji Ševo, zar su ona nebitna, a  bitna je samo nesretna Aleksandra, jer njena nesretna sudbina služi sramoćenju i rušenju Hrvatske države.
Zar i u samom optužujućem tekstu protiv ubojica  ne piše da su ubojice u slučaju Zec imale krivotvorene (!) iskaznice rezervnog sastava MUP-a RH, što eksplicite znači da u ovom slučaju ne postoji lanac zapovjedne odgovornosti Oružanih snaga RH?

Nije nebitno u njihovom zločinačkom planu pojasniti tko je bi Mihajlo Zec, što je i gdje radio i kako se ponašao. Bitno je da nas razni smradovi kao Frljić, Dežulović i slični stalno pokušavaju tlačiti, jer ne mogu smisliti nikakvu slobodnu Hrvatsku, jer ne mogu prežaliti satrapiju Yugu !!!

Kada će se netko u Hrvatskoj sjetiti i pokrenuti inicijativu da se podigne velebni spomenik koji će stajati do vječnosti kao znak pijeteta prema ubijenim hrvatskim anđelima, koji su usmrćeni u cvijetu svog djetinjstva od velikosrpske šape u monstruoznom  zločinu iz mržnje?

Umjesto toga Hrvatska mutavo gleda kako nam Srbi snimaju novi film o jasenovačkom mitu, kako montiraju mitomanske izložbe diljem svijeta i kako vješto skrivaju svoju antisemitsku i zločinačko-osvajačku narav kroz cijelu povijest! Dok Srbi na lažima Dobrice Čosića podgrijavaju stare mitove o Jasenovcu i djeci s Kozare, dižu ili su podigli spomenike notornim lažima i falsifikatima mi nismo u stanju podići spomenike istini i samo istini!

Kazimir Mikašek-Kazo/Krsto Knez

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Milijan Brkić: Zasluge dr. Franje Tuđmana u hrvatskoj povijesti su neprocjenjive

Objavljeno

na

Objavio

ČUVAJMO TO ŠTO SMO STVORILI, NAŠA SUDBINA JE SAMO U NAŠIM RUKAMA

“Draga hrvatska braćo i sestre, imamo na čemu graditi svoju povijesti i čuvajmo to što smo stvorili. Naša sudbina je samo u našim rukama. Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska,” riječi su prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kojih se s velikim poštovanjem i zahvalnošću prisjećamo danas na 20. godišnjicu njegove smrti.

Njegovu ulogu i značaj za hrvatski narod, i ostvarenje stoljetnog sna o utemeljenju suverene i demokratske hrvatske države, njegovu viziju o slobodnoj i modernoj Hrvatskoj moramo stalno isticati i prenositi mlađim generacijama. To je naša trajna obveza i dužnost i prema njemu i prema svima onima koji su dali svoje živote da bi mi danas živjeli u Hrvatskoj kakvu su naši djedovi sanjali.

Zasluge dr.Franje Tuđmana u hrvatskoj povijesti su neprocjenjive, a njegova vizija moderne Hrvatske i danas je vodilja bolje budućnost LIJEPE NAŠE.
Neka mu je laka hrvatska gruda, koju je volio iznad svega 🙏🇭🇷

 

IN MEMORIAM: Dr. Franjo Tuđman (10. prosinca 1999. – 10. prosinca 2019.)

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari