Connect with us

Komentar

Izdavač tjednika Novosti normalnu je biskupovu rečenicu pretvorio u bezumlje

Objavljeno

on

Bezbrojne su uvrede, neistine i optužbe koje su Milorad Pupovac, tjednik Novosti koji on potpisuje kao izdavač, i cijela njegova družina izgovorili i napisali o pojedinim Hvatima, institucijama i pojavama u državi, o Domovinskom ratu i Oluji.

Svakako je jedna od najsramotnijih rečenica napisana u Novostima u povodu Plenkovićeve nazočnosti na komemoraciji u Jasenovcu 2018. godine, ali je jednako sramotno što i poslije nje HDZ kukavički i dalje koalira sa SDSS-om.

Rečenica glasi: “Ako su žrtve fašizma, voljom vlasti, u Hrvatskoj nepoželjne čak i u nazivima ulica, zašto bi nazočnost hrvatske vlasti na komemoraciji žrtvama fašizma bila poželjna?

Svaki je obredni izraz pijeteta prema ‘žrtvama fašizma’, koji dolazi od strane licemjernog šljama, to jest od najviših političkih autoriteta ove zemlje, vrijedan najdubljeg prezira”.

Pupovac, koji potpisuje “slavljenje” svoga političkog partnera Plenkovića kao šljama, sad je jednu normalnu rečenicu biskupa Košića o tome kako se protiv nepredvidiva potresa ne možemo boriti “kao protiv Turaka, komunista ili Srba” opisao kao posljedicu “ozbiljne zarobljenosti uma i ozbiljne zagađenosti uma” sisačkog biskupa. Dakle, Košićev um i Pupovčevo bezumlje.

Milan Ivkošić / Večernji list

Biskup Košić otkrio što mu je u četiri oka rekao mitropolit Porfirije

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari