Connect with us

Izetbegović je mentor mudžahedinima, vehabijama i iranskim špijunima

Published

on

Na izjave Bakira Izetbegovića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, o povezanosti Fahrudina Radončića i Nasera Keljmendija,  reagirali su  iz SBB – Fahrudin Radončić.

Bakir Izetbegović

Bakir Izetbegović

Činjenica da Bakir Izetbegović tvrdi da je američki tužitelj pročitao ime predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića kao dijela zločinačke organizacije Nasera Keljmendija i da to „Radončića diskvalificira kao ozbiljnog kandidata za člana Predsjedništva BiH“, samo potvrđuje da je „slučaj Keljmendi“ i fabriciranje Radončićevog imena u njemu  politički motivirano, kako bi nepopularni Izetbegović uklonio nepoćudnog rivala. Obzirom da Kosovo i BiH nemaju diplomatske odnose, predstavnik Eulexa u vidu spomenutog tužitelja, samo je pročitao ono što je napisano u Sarajevu, navodi se u priopćenju.

radončić fahrudin kamenjarIz SBB-a napominju da je državni tužitelj Goran Salihović svojim pečatom i pod brojem A-I-231/14 od 16. 07. 2014. godine eksplicitno potvrdio da u predmetu „Keljmendi“ Radončić nema nikakav pravni status, te dodaju da je Keljmendi lociran i uhićen dok je Radončić bio ministar sigurnosti BiH.

Radončić nema namjeru pravdati se Izetbegoviću koji je od ove zemlje oteo basnoslovno blago koje je skupljala njegova obitelj za lažnu pomoć obrani BiH u ratu, te čovjeku koji je bio mentor dolasku mudžahedinima, vehabijama ili iranskim špijunima, te neviđenoj sustavnoj korupciji kroz razne El Šidijeve poslove, a što je stotine tisuća ljudi ostavilo bez posla i perspektive, navode iz SBB-a.

Kako se navodi u priopćenju, „Izetbegović je problem Radončiću, jer Radončić neće odustati od otkrivanja političkih ubojstava i borbe protiv sustavne korupcije“.

Pravdanju tek nema mjesta posebno ako se zna činjenica da je upravo Izetbegović godinama živio i upravljao s kriminalnim likovima kao što su Juka Prazina, Ćelo Delalić, Ismet Bajramović Ćelo, Mušan Topalović Caco i dobro je upoznat sa više naručenih političkih ubojstava koja, zbog blokade iz centara moći, nije bilo moguće otkriti, priopćeno je iz SBB – Fahrudin Radončić.

M.J.hrsvijet

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari