Connect with us

Kronika

Izraelci u sat vremena sa zemljom sravnili cijelu ulicu

Published

on

Nakon propalih pokušaja uspostave humanitarnog primirja, sukobi između Izraela i Hamasa u Pojasu Gaze dodatno su se razbuktali i uslijed najnovijeg intenziviranja izraelskih operacija život je izgubilo najmanje 100 Palestinaca.

Čitavim se područjem gotovo neprekidno čuju snažne detonacije, o čemu svjedoče i brojni televizijski reporteri, koji tijekom svojih javljanja uživo nerijetko moraju bježati iz kadra zbog projektila koji padaju u blizini.

Na internetu se pojavila snimka jednog od izraelskih munjevitih napada, koji je za posljedicu imao potpuno uništenje jedne cijele ulice.

Kamera postavljena na brdu s pogledom na kvart Shijaiyah, koji je od početka kopnene invazije bio jedna od najčešćih izraelskih meta, prikazuje kako je većina objekata u samo sat vremena u potpunosti sravnjena sa zemljom.

U međuvremenu, stigla je vijest da je u najnovijim sukobima, između ostalog pogođema i jedina elektrana u Gazi, tako da je opskrba strujom ondje sada dodatno otežana.

Prema dosadašnjim informacijama, u žestokim je okršajima poginulo više od 1.100 Palestinaca, uglavnom civila te 55 Izraelaca, uglavnom vojnika. JL

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari