Connect with us

Politika

Izvori bliski bivšoj upravi Holdinga: Možemo! su sekta koja provodi svoje dogme

Objavljeno

-

Foto: Hina (arhiva)

N1 televizija od ljudi bliskih smijenjenim članovima uprave Zagrebačkog holdinga, Nikole Vukovića i Ante Samodola, neslužbeno doznaje da je suradnja s Tomislavom Tomaševićem pukla jer su ih gradonačelnik i suradnici sprječavali u radu od prvog dana.

Poručuju da su ih od prvog dana tražili da donose nezakonite odluke. Miješali su im se u kadrovsku politiku. Nisu dozvoljavali da tijekom ljeta rade restrukturiranje kako bi Holding bio funkcionalniji i kako bi poslovanje bilo racionalnije.

Izvori televizije N1 kažu da su upozoravali Tomaševića da će Državna komisija poništiti odluku o poništenju javne nabave za odvoz glomaznog otpada, koji je dobio Pripuz. “Nisu htjeli slušati”, kaže sugovornik N1.

“Oni su sekta koja provodi svoje dogme i ništa ne razumiju o poslovanju”, kažu izvori bliski smijenjenom dvojcu.

Tomislav Tomašević danas na press konferenciji, u odgovoru na pitanje N1, demantirao je gore navedene optužbe.

Izvor blizak bivšoj Upravi demantira povećanje plaća direktora, odnosno njihovih koeficijenata, sa četiri na osam na način, kako su objavili mediji. Do promjene koeficijenata je došlo, kaže izvor, ali na racionalniji način.

Podsjetimo, Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding na sjednici održanoj u ponedjeljak donijela je odluku o opozivu predsjednika Uprave Nikole Vukovića i člana Uprave Ante Samodola, dok je za predsjednika imenovala Ivana Novakovića.

Vuković i Samodol na funkcijama su bili od 14. lipnja, kada je Skupština Holdinga razriješila dotadašnji Nadzorni odbor i Upravu Zagrebačkog holdinga.

Za Hrvatsku u cvijeću ili Hrvatsku u smeću?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari