Jadna je nova pravednost koja huška teroriste protiv hrvatskog katoličkog naroda

0

83-godišnji Mate Ćavar, nekoć višegodišnji hrvatski politički emigrant u Njemačkoj, suosjeća sa svojom suprugom Ružicom koja, zbog ozljeda zadobivenih u subotu, čeka operaciju u bolnici Sestara milosrdnica.

U telefonskom razgovoru rekao nam je kako je njemu osobno potpuno nepojmljivo da netko može imati ovakav odnos prema ženi i majci, ističući da su žena i majka prema njegovim svjetonazorskim gledištima – svetinja.

Šokiran je i ožalošćen postupcima djela medija koji raznim manipulacijama pokušavaju zaštititi jednog nasilnika a njegovu suprugu okriviti za kazneno djelo nasilja koje je nesumnjivo počinio Neven Kovačić (58).

-Žalosno je da u Republici Hrvatskoj imamo ovakvog terorista koji je prebio lijevu ruku mojoj supruzi Ružici u 77 godini života. Žalosno je da sav jugokomunistički tisak prikazuje samo Ružicu da ona skida ateističke antikatoličke plakate, a nigdje ne spominju da je to bila njezina reakcija na njihova skidanja njezinih plakata – kazao nam je Mate Ćavar.

Podstrekača ovog i sličnih oblika nasilja vidi u politici „nove pravednosti“.

– Jadna je “nova pravednost” koja huška ovakve teroriste u Republici Hrvatskoj protiv hrvatskog katoličkog naroda – poručio  zaključio je Mate Ćavar u izjavi za HRsvijet.

facebook komentari