Pratite nas

Pregled

JAKOV SEDLAR: Srbijanski teror nad Hrvatskom još uvijek traje!

Objavljeno

na

Jakov Sedlar u Bujici: Pupovac je napao moj novi film, a nije ga ni pogledao! Nezadovoljan je i Budo Lončar, čiju su kuću na Pašmanu ‘91. zalili fekalijama!

Srbijanski teror nad Hrvatskom još uvijek traje; nekada su ga provodili Karađorđević i Pribičević, a danas to čine Vučić i Pupovac – izjavio je u Bujici na Z1 redatelj Jakov Sedlar, s čijim je filmom ‘1918. – 2018. Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj’ zatvoren Festival domoljubnog filma ‘Gordan Lederer’, prošli vikend u Zaprešiću.

“Morbidno je kad Pupovac u Sabor dođe sa žutom trakom – pa zar njegovi stranački drugovi iz SDSS-a nisu stavljali bijele trake Hrvatima u Tovarniku prije progona i likvidacija,” rekao je Sedlar i konstatirao: – Nije toliki problem u Pupovcu, koliki u onima koji ga drže na vlasti. Onima koji računaju s rukom Milanke Opačić, a svi dobro znamo što je govorila o Tuđmanovu HDZ-u.

Jakov Sedlar komentirao je i uhićenje Nikole Kajkića: – Da su Iranci tako uhitili nekog iz izraelskog sigurnosnog sustava, Izrael bi to riješio za pet minuta!

Najavljujući veliku australsku turneju s filmom ‘Hrvati i Australija’, Jakov Sedlar je poslao jasnu poruku: – Našim iseljenicima treba dati 10 mjesta u Hrvatskom saboru, a Pupovcu oduzeti sva tri!

Što vi mislite o ovoj temi?

Pregled

Crvena zvezda osudila napad kod Knina, a zaboravila spomenuti nasilje svojih navijača koje se odvilo istog dana

Objavljeno

na

Objavio

Nakon što je u srijedu navečer u selu Uzdolje kod Knina skupina maskiranih huligana upalau kafić i napala ljude koji su gledali utakmicu Zvezde u play-offu Lige prvaka protiv Young Boysa, oglasila se i Crvena zvezda.

”FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili utakmicu našeg kluba s Young Boysima. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fair-play, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svom ozlijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinitelji ovog kukavičkog napada”, stoji u priopćenju.

Jasno je da nasilju nema mjesta i svako nasilje treba osuditi, ali ta ista Zvezda koja osuđuje jedno nasilje ne spominje huliganski ipad svojih navijača koji se odvio prije utakmice.

(Narod.hr/Kamenjar.com)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Lete MiG-ovi, moguće probijanje zvučnog zida

Objavljeno

na

Objavio

Foto: MORH / J. Kopi

Borbeni zrakoplovi i ovoga će tjedna provoditi redovite letačke aktivnosti, tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Ministarstvo obrane priopćilo je u utorak da će Eskadrila borbenih aviona iz sastava 91. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva od 20. do 23. kolovoza u vremenu od 10 do 15 sati provoditi redovite letačke aktivnosti.

Letovi će se provoditi na području teritorija istočne i kontinentalne Hrvatske na visini od 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari