Connect with us

Pregled

JAKOV SEDLAR: Srbijanski teror nad Hrvatskom još uvijek traje!

Published

on

Jakov Sedlar u Bujici: Pupovac je napao moj novi film, a nije ga ni pogledao! Nezadovoljan je i Budo Lončar, čiju su kuću na Pašmanu ‘91. zalili fekalijama!

Srbijanski teror nad Hrvatskom još uvijek traje; nekada su ga provodili Karađorđević i Pribičević, a danas to čine Vučić i Pupovac – izjavio je u Bujici na Z1 redatelj Jakov Sedlar, s čijim je filmom ‘1918. – 2018. Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj’ zatvoren Festival domoljubnog filma ‘Gordan Lederer’, prošli vikend u Zaprešiću.

“Morbidno je kad Pupovac u Sabor dođe sa žutom trakom – pa zar njegovi stranački drugovi iz SDSS-a nisu stavljali bijele trake Hrvatima u Tovarniku prije progona i likvidacija,” rekao je Sedlar i konstatirao: – Nije toliki problem u Pupovcu, koliki u onima koji ga drže na vlasti. Onima koji računaju s rukom Milanke Opačić, a svi dobro znamo što je govorila o Tuđmanovu HDZ-u.

Jakov Sedlar komentirao je i uhićenje Nikole Kajkića: – Da su Iranci tako uhitili nekog iz izraelskog sigurnosnog sustava, Izrael bi to riješio za pet minuta!

Najavljujući veliku australsku turneju s filmom ‘Hrvati i Australija’, Jakov Sedlar je poslao jasnu poruku: – Našim iseljenicima treba dati 10 mjesta u Hrvatskom saboru, a Pupovcu oduzeti sva tri!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari