Connect with us

Pregled

Jandroković izrazio potporu ranjenom policajcu, osudio napad

Published

on

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izrazio je u srijedu potporu policajcu ranjenom u napadu ispred Banskih dvora, zaželio mu brz oporavak i oštro osudio taj napad.

Iskazujem potporu ranjenom policajcu i njegovoj obitelji te mu želim brz oporavak, rekao je Jandroković koji se u srijedu vratio radnim obvezama u Saboru, gdje ga nije bilo od početka listopada, kada mu je potvrđena zaraza koronavirusom.

Predsjednik Sabora je u ime Sabora i svoje osobno oštro osudio napad u ponedjeljak ispred zgrade Vlade i govor mržnje i nesnošljivosti koji se pojavio na društvenim mrežama te svaki oblik nasilja u društvu.

Saborske zastupnike pozvao je da zajedno svakodnevno rade na suzbijanju mržnje, radikalizma i predrasuda koje mogu voditi nasilju.

“Pozivam vas da promičemo demokratsko društvo u duhu dijaloga, tolerancije i otvorenosti, koje počiva na međusobnom razumijevanju, uvažavanju razlika, jednakosti i poštivanju svakog čovjeka“, kazao je Jandroković.

Zahvalio je svim policijskim službenicima i djelatnicima osiguranja koji požrtvovano i predano rade svoj posao zbog sigurnosti svih građana.

Hvala i građanima koji su prvi priskočili u pomoć ranjenom policajcu, rekao je Jandroković. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari