Connect with us

Politika

Jandroković: Milanović ima očito poremećaj ponašanja i vjerojatno poremećaj ličnosti

Objavljeno

-

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković poručio je u subotu nakon izjava predsjednika Milanovića da on više nije za njega politički sugovornik i suparnik te uz tvrdnju da je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatno poremećaja ličnosti rekao da će politički odnos tome i prilagodit.

“Zoran Milanović jučer je izgovorio riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike. Još jednom zagadio je javni prostor, uputivši poruke mržnje i difamacije. Na te riječi je teško odgovoriti, a da ne otvorite novi krug optužbi, netrpeljivosti i zla”, naveo je u predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u reakciji.

“Stoga”, nastavio je dalje, “on za mene više nije politički sugovornik i suparnik. On je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti. Sve više ljudi to misli ali još uvijek o tome ne govori glasno. Svoj budući politički odnos i djelovanje prema njemu prilagodit ću tim činjenicama”, poručio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Predsjednik države Zoran Milanović jučer je ocijenio da su premijer Andrej Plenković, saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac te predsjednika Sabora Gordan Jandroković difamirali i vrijeđali njegovu kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda Zlatu Đurđević te ih je usporedio s karakteristikama iz filma “Ružni, prljavi, zli”. Plenkovića je nazvao ružnim, Pupovca prljavim, a Jandrokovića zlim likom. (Hina)

Milanović: ‘Plačibaba Pupovac nastavlja s lažima: Ja bih se, na tvom mjestu, figurativno, ubio’

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas