Connect with us

Komentar

Jandroković objavio sliku: ‘Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami’

Objavljeno

-

Nakon što je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u četvrtak komentirao najavu Gordana Jandrokovića “kako će sigurno biti i treći javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda” nazvavši ga “jednim običnim nasilnikom bez mišića”, na Facebooku se oglasio i sam predsjednik Hrvatskog sabora:

Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal.

Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami… napisao je Jandroković

Podsjetimo, Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u Splitu je dao podršku HDZ-ovim kandidatima na lokalnim izborima. Komentirao je priopćenje Vlade o programu kandidatkinje Vrhovnog suda Zlate Đurđević te kazao da se ne radi o političkom pritisku nego argumentiranoj raspravi.

– Želimo argumentirano raspravljati ne samo o toj temi nego i svim drugim temama. Nema volje za argumentiranom raspravom nego se odgovara manipulacijama, uvredama, tako da je ovo bilo potrebno kako bi se svi građani uvjerili što sadrži program kandidatkinje. Iz priopćenja Vlade, a iz programa Đurđević, vidljivo je da želi jačati utjecaj politike na izbor sudaca, što je korak nazad – kazao je Jandroković.

Najavio je kako će uslijediti i treći javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda dok je predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću poručio: “Ako nasilnik misli da neće biti odgovoreno zbog toga što čini, grdno se vara”.

“Ne bih rekao da ulazimo u krizu imamo još vremena da se izabere predsjednik suda, bit će sasvim sigurno treći javni poziv,” rekao je Jandroković novinarima u Splitu.

Vlada RH objavila dijelove programa Zlate Đurđević

Jandroković: To što govori klaun Milanović, to mi je zadnja rupa na svirali

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas