Connect with us

Politika

Jandroković: Obnova mora ići brže

Objavljeno

-

Foto: Hina

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je u nedjelju u Zagrebu nakon Božićne mise da obnova mora ići brže i izrazio nadu da će iduća godina donijeti ubrzanje, a za jučerašnju izjavu resornog ministra rekao je da ga je malo iznenadila.

U mnogo navrata kazao sam da obnova mora ići brže i vjerujem da će iduća godina donijeti ubrzanje obnove, rekao je Jandroković, složivši se s izjavom premijera Andreja Plenkovića koji je nedavno u emisiji A sada Vlada rekao da obnova Banije “ide nestvarno sporo”.

Jandroković je nakon mise u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca rekao da ga je pomalo iznenadila izjava ministra obnove Ivana Paladina koji se jučer osvrnuo na premijerovu kritiku.

Paladina je u subotu za premijerovu kritiku rekao kako nije shvatio da bi se odnosila baš na njega. No, ako se odnosi na njega ne mora biti biti ministar, ako nije izvršio svoj posao.

Jandroković je upitan bi li ministar trebao otići, rekao da na Božić nije vrijeme govoriti o takvim temama. “Bit će govora, sigurno bit će vremena i rasprave o svemu”, kazao je.

Dodao je da je vidio izjavu, ali nema nikakvih informacija o tome. “Danas ne bih htio spekulirati, poslao sam poruku i čestitku i mislim da je to sasvim dovoljno za danas”.

Upitan očekuje li u idućoj godini bolje odnose s predsjednikom države, rekao je da i njemu želi sretan Božić.

Vezano za pripremno ročište koje za hrvatske pilote u ponedjeljak počinje u Beogradu, rekao je da ne očekuje pošteno suđenje niti ga priznaju.

“Mi ćemo zaštiti naše pilote, kao što smo govorili, ovdje se radi o jednoj političkoj odluci, Srbija ima svojih problema i iz toga razloga pokrenula je taj proces, kazao je Jandorković. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas