Connect with us

Reagiranja

Jandroković: ‘Osoba Milana Bandića nikoga nije ostavljala ravnodušnim’

Objavljeno

on

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju sućut obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića poručivši da je osebujnim stilom i radom kao životnom maksimom i brojnim projektima ostavio traga kod generacija Zagrepčana

„Poštovana obitelji Bandić, zatečen iznenadnim odlaskom gospodina Milana Bandića, uime Hrvatskoga sabora i osobno, uz duboko suosjećanje izražavam Vam iskrenu sućut. Gradonačelnik Bandić imao je jednu od najdugovječnijih karijera na hrvatskoj političkoj sceni. Od 2000. godine kada je po prvi puta izabran za gradonačelnika Zagreba do danas, u šest gradonačelničkih mandata obilježio je politiku glavnoga grada”, napisao je Jandroković u sućuti obitelji Bandić.

Njegova neumorna energija i ustrajnost, dodao je, bile su neosporne, a upečatljivim pristupom poslu davao je cijelog sebe što su osjetili svi koji su ga poznavali,

Ističući kako osoba Milana Bandića nikoga nije ostavljala ravnodušnim, poručio je i da je svojim osebujnim stilom i radom kao životnom maksimom te brojnim projektima ostavio traga kod generacija Zagrepčanki i Zagrepčana.

“Stoga njegovim odlaskom ostaje gubitak za sve njegove prijatelje i suradnike, ali najviše za Vas, poštovana obitelji, kojoj još jednom izražavam duboku sućut“, stoji u izrazima sućuti predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari