Connect with us

Reagiranja

Jandroković: Ovo je prijetnja smrću i zaslužuje svaku moguću osudu i najteže sankcije birača i javnosti

Objavljeno

on

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković reagirao je na noćašnje sramotno ponašanje Branimira Bunjca iz Živog zida koji je prijetio smrću članovima saborske straže koji su mu pokušali uzeti mobitel. “To prelazi sve dozvoljene granice, takvo što treba osuditi”, kazao je Jandroković.

“Odgovornost je na svakome od nas pojedinačno, nema tog Poslovnika i Etičkog kodeksa koji će spriječiti zastupnike koji dolaze do ove razine.

Ne znam kako će ljudi iz straže reagirati, hoće li tražiti pravdu na sudu. Ovo zaslužuje svaku moguću osudu i najteže sankcije birača i javnosti”, komentirao je Jandroković, prenosi N1.

Smatra da pojedini zastupnici namjerno traže incident kako bi mogli optužiti Sabor i stražu da se ponašaju neprimjereno prema njima.

“Ovo je prijetnja smrću i to treba osuditi. Na snimci se vidi da je straža bila vrlo obzirna. Imam razumijevanja za te ljude, znam da im nije lako.

Razumijem i predsjedavajućeg koji nema kuda ako želi održati red i nastavak sjednice, a nikako nemam razumijevanje za ponašanje zastupnika”, rekao je Jandroković.

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac noćas je tijekom maratonske sjednice Sabora, dok je saborska straža iznosila njegova stranačkog kolegu Ivana Pernara iz sabornice, prijetio službenicima straže koji su to radili da “neće izaći živi”.

 

Bunjac u Saboru prijetio smrću

Na pitanje novinara je li presuda Sanaderu teret za HDZ odgovara: “Sasvim sigurno da bi bilo bolje da je nema, ali presuda je jednoj osobi.”

Beljak o HDZ-u: ‘Sanader ide u zatvor, ali HDZ ide dalje’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR