Pratite nas

Komentar

Jandroković: Požar u katedrali Notre-Dame gubitak za cijeli civilizirani svijet

Objavljeno

na

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković ocijenio je u utorak kako je požar u pariškoj katedrali Notre-Dame gubitak za cijeli civilizirani svijet.

“To nije gubitak samo za Pariz i Francusku, to je gubitak za cijeli civilizirani svijet”, izjavio je Jandroković nakon sjednice saborskog Predsjedništva, ističući kako su jučerašnje scene iz Pariza zaista bile zastrašujuće.

Gorio je jedan od najpoznatijih sakralnih objekata i spomenika kulture, simbol civilizacije, naglasio je, najavivši da će Hrvatska o pomoći odlučiti idućih dana.

“Kako Hrvatska može pomoći, odlučit ćemo u idućim danima, vidjet ćemo kakve će biti aktivnosti i eventualna traženja s francuske strane, ali s obzirom da se radi o tako važnom objektu bilo bi dobro kad bi se svi mogli uključiti u obnovu”, rekao je predsjednik Sabora.

Pariška katedrala Notre-Dame gotovo je potpuno izgorjela u katastrofalnom požaru koji je u ponedjeljak navečer planuo u potkrovlju crkve te se proširio na krov.

(Hina)

 

Marko Ljubić: Notre Dame poziva narode Europe

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Ivan Radić: ‘gđa Šojat je ovim postupkom sve rekla o sebi’

Objavljeno

na

Objavio

Povodom izlaska iz HDZ-a i pristupanju klubu SDP-a u gradskom vijeću Ivane Šojat, za komentar smo zamolili Ivana Radića, predsjednik GO HDZ-a grada Osijeka:

“Prelaskom iz kluba HDZ-a u klub SDP-a, gđa Šojat je tim postupkom sve rekla o sebi. Želim joj puno sreće u privatnom životu”, izjavio je kratko Ivan Radić za Kamenjar.com.

Podsjetimo, Ivana Šojat izvijestila je u petak kako je napustila stranku, a u osječkom Gradskom vijeću ubuduće će, kao nezavisna vijećnica, djelovati u klubu vijećnika SDP-a.

U dopisu osječkom Gradskom vijeću, kojeg je na početku sjednice pročitao predsjednik Vijeća Željko Požega, navodi se kako “nezavisna vijećnica Ivana Šojat, od 11. listopada, pristupa klubu vijećnika SDP-a, te od toga datuma djeluje kao vijećnica ovoga kluba vijećnika, koji od sada ima sedam članova”.

U izjavi medijima Šojat je potvrdila kako je od Županijskog odbora HDZ-a zatražila brisanje iz članstva stranke, iz razloga koji nemaju veze s ideologijom.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Dok Hrvati ovako vatreno pjevaju Hrvatsku himnu ne može nam nitko ništa (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Jedan od bivših tito jugend kadravo duhovno zagadio je Splitsku športsku scenu, ali većina Splita i Hrvatskog naroda diše punim Hrvatskim plućima.

Dok Hrvati ovako vatreno pjevaju Hrvatsku himnu ne može nam nitko ništa. Jer smo kao 5 prsta jedne obrambene stisnute šake koja će unutarnjeg neprijatelja ugušiti a vanjskog neprijatelja s jednim olujnim udarcem razoriti, nebitno iz kojeg god pravca on napao!

Čestitam izborniku i Reprezentaciji na odlučnost za pobjedom. Jer svaka nacionalna pobjeda na metarazini je kap u moru jačanja duhovnog zajedništva gdje u biču jednog naroda pazi svaki na svakog i time štiti opstanak jednog naroda, komentirao je Željko Glasnović

 

Dalić: Mislim da se u povijesti Hrvatske utakmica nije igrala u boljem ambijentu i u boljem navijanju

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari