Pratite nas

Komentar

Je li Milanović upravo izvršio ‘politički državni udar’ i zašto Plenković šuti!?

Objavljeno

na

Ako je i od Milanovića, mnogo je! Izbacujući iz naše sadašnjosti povijesne heroje prošlosti, nama Hrvatima to ne može značiti ništa drugo nego da se Milanović pobrinuo da u budućnosti izgubimo i ovo malo identiteta i ponosa što nam je ostalo! Ispunio je svoj perfidni naum i osvetio nam se micanjem svih bista hrvatskih velikana na Pantovčaku čime je jasno poručio da ne drži do Hrvatske povijesti koliko ni crno pod noktom!.

Ovi heroji iz naše prošlosti, bili su hrvatski domoljubi i borci i mučenici za Hrvatsku, dok je Krvavi Bravar, stvarao Jugoslaviju na žrtvama i mučeništvu Hrvata, protiv interesa i želja hrvatskoga naroda.

U samo tri tjedna, Milanović je ponizio nas Hrvate kao ni jedan predsjednik RH do sada! Milanović je ignorirao državni protokol kod inauguracije, maknuo lentu, izrugao se Hrvatskoj himni, maknuo povijesnu počasnu stražu, uklonio biste naših velikane. je li sada na redu zastava Takvo ponašanje je za mene ravno izdajničkim činovima, i mora naići na najširi mogući otpor svih hrvatskih domoljuba u domovini i diljem svijeta.

Taj opasan čin zabrane isticanja simbola najvećih hrvatskih vjerskih i nacionalnih vođa, nije ništa drugo nego teška politička agresija na sve što je hrvatsko!

Istovremeno na drugom brdu Andrej Plenković miče hrvatske velikane s novčanica suptilno izbacujući kunu sa slikama naših velikana kao platežno sredstvo i uvodeći potiho euro.Prisjetimo se samo koliko i kakvih sve u narodu neprihvaćenih odluka , bez da zatraži mišljenje naroda ili bukvalno ignorirajući reakcije naroda na njih je donio Andrej Plenković.

Maknuta je spomen obilježje palim braniteljima HOS-a iz Jasenovca, zabranjena uporaba stijega s prvim bijelim poljem, povijesni pozdrav ”Za Dom Spremni” proglašen je ustaškim, ratificirana IK, potpisan Marakeški sporazum, poništeno 400 tisuća potpisa i uskraćen referendum narodu, a trenutno je bez da se pitaju Hrvati i Hrvatice iz Grčke dovodi maloljetne migrante (siročad), koji su bez identiteta i nemaju pravovaljane osobne dokumente, i imaju status osoba bez države!

BBC je još u prosincu 2017 godine objavio kako je izvršen test maloljetnih migranata i ustanovljeno je kako čak 70% od uzorka na 8000 tisuća migranata je stariji od 18 godina i nemaju identifikacijske dokumente!

Za migrante su spremni i namješteni stanovi dok našu djecu lošom gospodarskom politikom i neuređenim pravosuđem tjeraju u bijeli svijet. Čini mi se da i Milanović i Plenković imaju istu zadaću i da pripadaju istoj političkoj obitelji te da su se ”izlegli” u istom gnijezdu te zadojeni istim materinim mlijekom anacionalnosti i zatiranju povijesti jednog od prvih naroda koji su doselili na ove naše prostore…..

Možda sam u krivu ali promišljam da bi u ovom bremenitom vremenu izuzetno aktualna bila pjesma ”Ustani Bane Hrvatska te zove, zove…..

Mira Šimić Markanović

Zoran Milanović uklonio sve biste s Pantovčaka

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Milijan Brkić: Ostanimo mudri i odani ideji o boljoj Hrvatskoj, onakvoj kakvu svi želimo

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik HDZ-a Milijan Brkić čestitao je danas svim hrvatskim državljanima Dan hrvatske državnosti putem svog Facebooka. Brkić je poručio Hrvatima neka ostanu “posvećeni, uporni, strpljivi, mudri i  odani ideji o boljoj Hrvatskoj, onakvoj kakvu svi želimo”.

Čestitku Milijana Brkića prenosimo u cijelosti:

“Danas obilježavamo jubilarnu 30. obljetnicu Dana državnosti Republike Hrvatske, povijesnog trenutka konstituiranja prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora.

Nakon života u uvjetima ograničenih sloboda, zbog strahovlade komunističkog režima, naš narod je konačno zakoračio u politički pluralizam. Nedugo zatim, hrvatski branitelji su ovu hrabru odluku branili od svih onih koji nisu voljeli i željeli slobodnu i neovisnu nam Hrvatsku!

Ujedinjeni hrvatski domoljubi, dragovoljci, branitelji i narod odlučili su pod cijenu svojih života braniti čast, dostojanstvo i pravo Hrvata na samoodređenje! Naša trajna obveza je prenositi ISTINU budućim generacijama i osvijestiti značaj svih bitnih događaja utkanih u temelje hrvatske državnosti, a koji su obilježili noviju hrvatsku povijest. To je naša dužnost i prema svim hrvatskim braniteljima koji su dali svoje živote kako bi mi danas živjeli u slobodnoj

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Kolinda Grabar Kitarović: Prvi državni blagdan napokon se ‘vratio kući’

Objavljeno

na

Objavio

Kolinda Grabar Kitarović je na svom Facebooku poručila kako se prvi državni blagdan “napokon vratio kući”.

Danas, kada se naš prvi državni blagdan napokon „vratio kući“, svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, s velikom radošću i ponosom čestitam Dan hrvatske državnosti.

Proslavimo ga onako kako je želio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman, izražavajući vrijednosti i težnje što ih je Hrvatski sabor stoljećima čuvao: državnost, želju za samostalnošću i slobodom.

To su vrijednosti koje smo čuvali i branili kroz povijest, a posebno u Domovinskom ratu, hrabrošću i vjerom, uz mnoge i velike žrtve. Ponosni na učinjeno, nastavimo u zajedništvu uređivati našu Hrvatsku onakvom u kakvoj zaslužuju živjeti naša djeca i unuci.

Govor. Dr. Franje Tuđmana – 30. Svibnja 1990.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari