Connect with us

Politički rentgen

Je li Milanović već potpisao pomilovanje udbaša?

Objavljeno

-

Zbog raskrinkavanja Milanovićeve uloge u ovom režiranom sramoćenju Republike Hrvatske na unutarnjem i vanjskopolitičkom planu, nužno je postaviti logična i razumna pitanje?

Je li Zoran Milanović već potpisao pomilovanje Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaću? Hrvatska je mala zemlja i zidovi imaju uši, a čini se da ni zidovi Pantovčaka nisu neprobojna tvrđava u koju se sa svim svojim tajnama ex teritorijalno zatvorio glavni kuhar udbaškog zakona „Lex Perković?

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Kada bih bio sto posto siguran da su zadnja istraživanja javnog mnijenja relevantna i točna, osobito ona glede najpopularnijeg političara u Hrvatskoj, istog trena bih zatražio ispisnicu iz hrvatskog državljanstva i zbrisao iz zemlje u najdalju vukojebinu.

Jadna je to država u kojoj Milanović može biti najpozitivnija osoba!!! Kada bi ta ispitivanja bila istinit i realan pokazatelj raspoloženja u hrvatskom društvu, bio bi to totalan moralni i etički krah nacije, jer to bi značilo da se hrvatski narod slaže s Milanovićem da je Hrvatska udbaška država u kojoj udbaške ubojice moraju biti pomilovane!? Milanovićeva misija, čini se i jest stvoriti opću mržnju i gađenje prema vlastitoj državi kao slučajnoj državi, koju je slučajno stvorio slučajni hrvatski narod! Kao što sam vjerovao u hrvatski narod 1991. kada nas je Franjo Tuđman okupio u svom vizionarskom djelu stvaranja slobodne Hrvatske, tako vjerujem i danas i nema tog masovnog mainstream ispiranja mozga kojim se pokušava izvitoperiti esencijalno biće hrvatske nacije, da bi me to obeshrabrilo u vjeri u hrvatski narod. Kao što sam vjerovao u državništvo i hrvatstvo Franje Tuđmana, isto tako danas vjerujem u državništvo i hrvatstvo Andreja Plenkovića koji je egzaktno oživotvorio sve Tuđmanove vizije Hrvatske s ugledom u međunarodnoj obitelji država!

Kako je uopće moguće, da HDZ već više od šest godina dominira na vrhu ljestvice najpopularnijih stranaka u državi i s lakoćom niže izborne pobjede, a da je njen današnji predsjednik Andrej Plenković tek na trećem mjestu te ljestvice i da „kaska“ iza notornog Zorana Milanovića i još notornijeg Tomislava Tomaševića? U ovim hrvatskim lažima i obmanama, po uzoru na srpskog ideologa laži Dobricu Ćosića, ispada da je Andrej Plenković pisao zakon „Lex Perković“, a ne Milanović i da je on spašavao svoj proračun lomljenjem preko leđa roditelja odgajatelja i onih najpotrebitijih u hrvatskom društvu, kao što je to potezom pera učinio gradonačelnik Tomašević?

Zakon „Lex Perković“ nastao je u udbaškoj kuhinji Zorana Milanovića uz oštro protivljenje HDZ-a što je konačno rezultiralo izručenjem nalogodavaca udbaških ubojstava i njihovom pravomoćnom presudom na doživotni zatvor! Milanović je u to vrijeme javno osuđen kao štetočina za etičku veleizdaju nacionalnih interesa! Isto tako, mjere roditelj odgajatelj koje je potezom pera poništio Tomašević stvarajući desetak tisuća novih socijalnih slučajeva, u metropoli, donesene su u Gradskoj skupštini grada Zagreba glasovima HDZ-a! Što bi se dogodilo da je Andrej Plenković kršio zakone kako to čine Milanović i Tomašević čije odluke redovito poništavaju Ustavni i Upravni sudovi?

Što bi se dogodilo drugom čovjeku države, potpredsjedniku Vlade Republike Hrvatske Tomi Medvedu, da je njegov pomočnik u Ministarstvu branitelja osuđen na 4 godine robije zbog mešetarenja prilikom dodjele stanova hrvatskim braniteljima? No, kada su u pitanju kadrovi Predraga Matića i Zorana Milanovića i kada je u pitanju dokazani lopovluk iz vremena njihovih mandata, onda to jednostavno nije vijest koja zanima hrvatsku javnost. Udarna vijest je Milanovićevo brutalno i morbidno cipelarenje preminulih ljudi i optužbe da su svi udbaši osim njega, bez ijednog materijalnog dokaza. Čini se da Milanoviću u njegovoj nemoći ne preostaje ništa drugo nego lov u opskurnoj veleudbaškoj magli?

Orkestrirana urota protiv HDZ-a, pod dirigentskom palicom razbješnjelog bika s Pantovčaka i silan novac koji je uložen u medije i rejting agencije s ciljem da se dekapitira Plenkovića i HDZ s vlasti, do sada nije polučila nikakve rezultate. Naprotiv, po reakcijama većine lijevih i desnih analitičara, koje bi mogli nazvati razumnim i trezvenim, čini se da neminovno dolazi vrijeme u kojemu će zub s karijesom na Pantovčaku biti odstranjen s pozornice institucionalnog sajma taštine.
Zbog raskrinkavanja Milanovićeve uloge u ovom režiranom sramoćenju Republike Hrvatske na unutarnjem i vanjskopolitičkom planu, nužno je postaviti logična i razumna pitanje? Je li Zoran Milanović već potpisao pomilovanje Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaću? Hrvatska je mala zemlja i zidovi imaju uši, a čini se da ni zidovi Pantovčaka nisu neprobojna tvrđava u koju se sa svim svojim tajnama ex teritorijalno zatvorio glavni kuhar udbaškog zakona „Lex Perković?

Na kapaljku cure neprovjerene informacije koje dolaze od relevantnih izvora, da je Milanović već potpisao pomilovanje udbaša i to prvi dan zajedno s generalima koji su pristali na njegovu prljavu igru? Navodno je osnovni uvjet generala bio da Milanović potpiše pomilovanje prije nego što oni na tu glupost stave svoj potpis. Nije li to apsolutno logično? Jer koji bi razuman čovjek, a osobito hrvatski general s ogromnim iskustvom iz Domovinskog rata pristao biti Milanovićeva igračka za uveseljavanje naroda i medijsko ispipavanje javnosti, ako Milanović svojim potpisom i riječju nije garantirao ozbiljnost svoje namjere? Uostalom, jedan sam od novinara koji je još prije dvije godine tvrdio da je Milanović instaliran na Pantovčak i da će mu jedan od važnijih poteza biti pomilovanje osuđenih udbaša!

Pomilovanjem udbaša Milanović želi dokazati opravdanost donošenja zakona „Lex Perković“ i skidanje te stigme sa svog političkog obraza!
Postavlja se pitanje može li Milanović uopće odustati od ove sulude inicijative pomilovanja i nalazi li se on neminovno u gubitničkoj situaciji iz koje mu nema povratka? Bez ikakve sumnje njegovo eventualno povlačenje potpisa s inicijative pomilovanja osuđenih udbaša značilo bi njegov politički kraj, a za sobom bi povukao i grupicu ucijenjenih ili izmanipuliranih generala, koje bi u tom slučaju ispljunuo kao prožvakanu žvakaču gumu? Neki od generala do jučer su bili legende i uzor naciji i jedino istina im može donekle oprati obraz pred narodom i osloboditi ih stigme koja će ih kao sjena pratiti do kraja života!

Jedino oni istinom mogu sprati debelo blato koje je Milanović još jednom namjerno bacio na svetost pravednog Domovinskog rata, pretvarajući generale u udbaške bitange i svoje korisne budale! Misli li doista netko, da Zoran Milanović, onako preko noći, odjednom drži nešto do generala Ljube Ćesića Rojsa, s kojim se još do jučer javno i tajno sprdao kao sa zadnjom nepismenom budaletinom?

Zoran Milanović je konačno sam sebe doveo pred streljački vod javnosti i sam sebe je stavio na stup srama. Jedino što mu preostaje u njegovom bijesu i nemoći jest očajničko divljanje i nekrofilsko bludničenje nad pokojnicima.

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari