Connect with us

Reagiranja

Jedan može, drugi ne može, Jedan se zove Božidar, a drugi Rade

Objavljeno

on

Ovih dana sve gadosti koje se iznose a  izlaze iz zlato-usnog Rade Šerbedžije o braniteljima i blaćenju njihovog  herojskog podviga, znanja, srčanosti i ljubavi za domovinu da istjeraju i otjeraju  srpsko-četničko jugoslavensku silnu vojsku koja je izvršila agresiju na Republiku Hrvatsku. S time je započeo III balkanski rat s okupacijom 1/3 teritorija  Republike Hrvatske,  planiranom  namjerom  potpunog anektiranja i stavljanja pod  jurisdikciju  Srbije, koja je  planirala  stvoriti Veliku Srbiju i uspostaviti svoj imperij u ovom dijelu  Europe na teritoriju Republike Hrvatske. I sada kada se treba voditi mirnodopska i umirujuća politika koja bi omogućila kakav takav suživot pojavljuje se Rade Šerbeđija sa svojim nesuvislim i uvrjedljivim  opasnim izjavama u beogradskom bunkeru na sajmu knjiga i iznosi  niz vrlo teških  uvrjeda na račun dragovoljaca branitelja koji su oslobodili hrvatske okupirane dijelove od srpske agresije i  izvršili povrat tih dijelova u cjelovitost Republike Hrvatske i bili glavni čimbenici u procesu stvaranja slobodne, neovisne i demokratske  države Republike Hrvatske.

Radina mnoga prešućivanja o bitnim , stvarnim i istinitim događanjima i lažno prikazivanja stvarnog stanja od 1991 do danas ( razaranje sela, gradova, silovanja,zarobljavanja i odvođenja u logore, ubijanja i strijeljanja nedužnih i nemoćnih, pljačke države i uvođenja dužničkog ropstva ) i bili uzrok i rezultat veliko srpske agresije na Republiku Hrvatsku. Sve to prešućuje jer za njega nije se uopće dogodila okupacija R. Hrvatske od  Miloševičeve-srpske-jugoslavenske ekspanzionističke vlasti.

Rade prešućuje temeljnu istinu o velikim apetitima Miloševićeve politike i teritorijalnom anektiranju, okupiranju i osvajanju  Republike Hrvatske planirani  srpskim  Memorandumu Sanu I,II,III.

Kroz svoje kulturno umjetničke govore diljem svijeta a posebno pred srpskim kolegama intelektualcima, znanstvenicima i kulturnjacima nije govorio o pravom stanju u Hrvatskoj i kako zaustaviti srpsku agresiju koja je izazvala ratno stanje u Republici Hrvatskoj .

Početkom te krvave agresije koja je počela balvan revolucijom Rade odabire put  prema Srbiji.

Žalosno i tragično što Rade 1991 na bečkom svjetskom Saboru Pen centra  nastupa kao predstavnik Srbije.

Rade je prešutio da su četnici plesali krvavi ples dok su ubijali naše najmilije , protjerali  Hrvate iz njihovih domova , jer za njega se nije ništa dogodilo i zato bahato uzima 2000 godine za vrijeme Račanove vlade Brijune pod svoju jurisdikciju i tako izvrši okupaciju bez ijednog ispaljenog metka. Zato Rade uživa u bogatstvima   Republike Hrvatske i omogućeno mu je pljuvanje po braniteljima , narodu i državi od koje ga nije sram niti mrsko a niti mu se gadi prežderavanje državnim novcem .

Svaki osjećaj za pravdu kojega Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka je utkan u slogan  „ISTINA I DOMOVINA“javno traži:

Koncertna dvorana „Vatroslav Lisinski“ mora otkazati izvedbu programa dne 22.12.2016 kojega je rezervirao Rade Šerbeđija. Kako je navedena dvorana  otkazala  hrvatskom glumcu Božidaru Aliću izvedbu njegove već ugovorene i zakazane monodrame i nije je mogao održati , to isto tražimo da se otkaže i Radi Šerbeđiji. Jedan može drugi ne može.  To neće ići.

Zabranu izvedbe programa kojega je zakazao  za 22.12.2016. u koncertnoj dvorani „ Vatroslav Lisinski“

Zabrana korištenja otočja Brijuni i djelovanja  na istom.

Zabrana opće javnog djelovanja  zbog svoga negativnog  političkog stava kojega iskazuje kroz kulturu i umjetnost .

Zbog uspješnog manipuliranja s javnošću i prikrivanja otuđenja novca koji je prikupljen humanitarnom akcijom, i niz drugih protudržavnim djelima koje treba sankcionirat.

Zabrana javnog nastupanja kroz političko djelovanje kroz koje prikazuje jadno i teško stanje nacionalne srpske manjine u Republici Hrvatskoj i na taj način lažno prikazuje javnosti kako se vrše  kršenja ljudskih prava manjina.

                                                                                                                             HRVATSKA BRANITELJSKA PUČKA STRANKA

ZAMJENICA  PREDSJEDNIKA

NAJA   ŠEBALJ

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR