Connect with us

BiH

Jedino za što ste sposobni jest veleizdaja

Objavljeno

-

Jedino za što ste sposobni jest veleizdaja. U svakom pogledu. Jedino što ispunjava vaše isprazne živote jest služenje velikosrpskoj politici , a sve u svrhu potpunog i posvemašnjeg poništenja Hrvatske i Hrvata! Da, točno je ustvrdila neškolovana, četnikuša od srbijanske gospođe ministarke Zapadnog Balkana, kako je ovo najuspješnija Vlada. Ustvrdila je to s udbaškog, rashodovanog, zločinačkog skupa, okupljenog u ime svih mrzitelja jedine nam Domaje. Da, kao što već rekoh, točno je kako je ta vrsta kreatura sposobna jedino i samo za veleizdaju. Ponaosob i kolektivno.

[dropcap]O[/dropcap]ni su guba, lišaj, zlo, nametnici, posrbice i srbi, poturice i turci, sve u isti mah. Oni su nam prirodni neprijatelj! Neprijatelj su hrvatske državnosti, hrvatske samosvojnosti, hrvatskoga jezika i kulture, katoličanstva i tradicije, hrvatskih skromnih obitelji i sviju nas branitelja. Oni su, našom dobrohotnošću, pa i glupošću, preživjeli 1991. Oprosta više neće i ne može biti. Kada ih se budemo riješavali na ovaj, ili onaj način, mi Hrvati, mi hrvatski narod, morat ćemo biti kirurški precizni, bez ostataka.

Dok se podla baba od četnikuše i ujedno nepismene gospođe ministarke, u beogradskom pašaluku triput liže sa svojom četničkom subraćom, žaleći što ne može povući tužbu protiv srbije za genocid, a sve to ugledavši se na, po lažnim ispitivanjima javnog mijenja, najpopularnijeg Janukosipovića, kojemu nije dosta i koji bi još pet godina uzurpirao instituciju Predsjednika Republike Hrvatske, dotle kretenoidni Fićfirić u Londonu, tajno primivši naredbu i „zapoved” kako do kraja sjebati mrsku im Hrvatsku, bulazni o plimi, poplavi, oseki , brodovima i tsunamiju. Sva se ta buncanja odvijaju ” pod visokim pokroviteljstvom” engleske masonerije, ne bi li nas opet i ponovno gurnuli u blato i gnjilež nekakvog „novonastalog Zapadnog Balkana”.

Veleizdajnici putuju o našem trošku na relaciji Zagreb-London-Beograd, Živka Sekulić (marina lovrić merzel) pluta u našim pokradenim kunama, branko šegon sa svim svojim ortacima nam se zlurado smije ne plativši ni lipe turističke pristojbe, a još neuhvaćena lopina nad lopinama, mirko i slavko linić kao povrijeđena mlada sjedi u zadnjem redu, dok Janukosipović obilazi svoju Petu Kolonu uredno smještenu diljem Hrvatske, tvrdeći kako Ukrajini želi sve najbolje, no da se ne bi miješao u njihove probleme. Nije se on miješao niti 1991.u Hrvatski obrambeni rat, već je negdje zaudarao po jadnom glasoviru, pipkajući kao i danas slučajne nadošle maserke.

Hrvatska počinje ključati!

Dok dežurni četnički profesor pupavac preko udbaške dalekovidnice hrt-a lamentira o mogućim „interpretacijskim sukobima” te, naravno, izjednačavajući svoje sučetnike i agresore s Hrvatskom Žrtvom, istiha kvarno zboreći, kako se „borimo za istine u kojima smo samo izgubili”, a mladi (ne bi on izustio Hrvati) da misle kako je veće stradavanje bilo na Ovčari nego u Jasenovcu, što je za njega poražavajuće, a za nas istina, usput tvrdeći kako je jednak broj nestalih Hrvata i srba, u tom za njega nepotrebnom ratnom vihoru, dotle drugarica regionska ministarka pusić „dvoji o uzrocima i karakteru rata” !

Što je previše, previše je.

Polupismena fekalija od ante tomića je dobila svoju prvu kantu govana na splitskoj rivi.

Malo je to.

Nezaposleni, gladni Hrvati vriju!

Ukoliko se sve nastavi, kao što je krenulo i Mi ćemo krenuti!

Dogodit će se Jelačić Majdan trg!

Jer …

„dok je srca, bit će i Kroacije”

Božidar Alić/dnevno

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari