Connect with us

Vijesti

Jednoglasno prihvaćen prijedlog proslave Oluje u Kninu

Objavljeno

-

HINA

Organizacijski odbor za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja jednoglasno je u četvrtak prihvatio prijedlog svečanog programa koji će se u organizaciji Vlade održati u Kninu 4. i 5. kolovoza, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

U Ministarstvu hrvatskih branitelja danas je održan prvi sastanak Organizacijskog odbora te je program usuglašen i s predstavnicima udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata koji su nazočili sastanku.

Ove godine središnja svečanost 5. kolovoza održat će se na stadionu NK Dinara, što će omogućiti nazočnost većeg broja hrvatskih branitelja, gostiju i uzvanika uz pridržavanje svih aktualnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu organizirat će se sukladno aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za što će biti izrađen poseban epidemiološki okvir.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Ureda predsjednika Republike, Ureda predsjednika Hrvatskog sabora, Ureda predsjednika Vlade, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, Glavnog stožera Oružanih snaga RH, Ravnateljstva policije, kao i gradonačelnik Grada Knina, predstavnici Hrvatske radiotelevizije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Vojnog ordinarijata te udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari