Connect with us

Kronika

Jelenić: Istraga USKOK-a ne uključuje gospodina Galića

Published

on

Dražen Jelenić za RTL je otkrio kako je rekonstuiran izgubljeni spis o elitnoj prostituciji i kako se uskoro očekuje kako će biti donesena i državnoodvjetnička odluka u vezi slučaja.

“Ja sam optimist da će na temelju onoga što je što je dosad provedeno i što će biti provedeno DORH moći donijeti zakonitu i na činjenicama utemeljenu odluku, a kakva će ona biti prepustimo to DORH-u”, rekao je Jelenić.

Potvrdio je kako još uvijek traje ‘uskočka’ istraga o aferi SMS te dodao kako je moguće da je četri do pet osoba u USKOK-u imalo pristup informaciji čije se uhićenje sprema.

“Možemo samo nagađati. Da su dvije-tri osobe, to sigurno nisu. Čim imate toliki broj ljudi uključen, naravno da nije lako, ali nije ni nemoguće. Naša policija je otkrivala počinitelje kaznenih djela i kad je bilo puno više osoba koje su to djelo mogle počiniti.”

Na upit novinarke je su li istiniti napisi medija da se dio istrage oko afere SMS seli na Pantovčak Jelenić je za RTL rekao: “”Izgleda da mediji znaju bolje nego mi koji radimo na spisu. Istraga USKOK-a ne uključuje gospodina Galića niti je on u bilo kojem svojstvu u toj istrazi.”

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari