Joe Šimunić napokon progovorio iz ‘srca’ Hercegovine

0

U prvoj utakmici zimskih priprema Dinamo je slavio protiv Širokog Brijega sa 1:0. U drugom dijelu zaigrao je i Josip Šimunić, najveća Modra zvijezda na hercegovačkim pripremama. Po prvi put nakon FIFA-ine kazne Joe je progovorio pred novinarima.

Podsjetimo, Josip Šimunić zbog zabranjenog pokliča ‘Za dom’ nakon utakmice protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za SP, s kojim je animirao cijelo gledateljevo, zaradio čak 10 utakmica zabrane od strane FIFA-e i tako definitivno zaključio svoju reprezentativnu karijeru.

Joe se nakon izricanja kazne odlučio za medijsku šutnju, ali je iz Širokog Brijega poručio kako će javnost ubrzo saznati sve što o tome misli.

“Ništa o tome za sada neću reći, dobio sam savjet da o tome ne govorim i zato još uvijek po tom pitanju šutim. Ovo je moj prvi medijski istup nakon tih događaja i još nije vrijeme da o tome javno diskutiram”, izjavio je Šimunić za portal Javno.ba i nadodao:

“Uskoro će šira javnost saznati sve što imam za reći. Ovom bih prilikom još jednom pozdravio sve navijače i Dinama i Hrvatske reprezentacije u Širokom Brijegu i čitavoj Bosni i Hercegovini, a o svemu ostalome kada dođe vrijeme za nešto takvo”, zaključio je Joe

javno.ba

facebook komentari