Connect with us

U potrazi za Istinom

Još jedna ‘lažljiva prevrtljiva komunjara’

Objavljeno

on

Evo kako je Zoran Milanović promijenio mišljenje: jučer je rekao da ne navija za Hajduk, a 2010. je izjavio ‘Hajduk mi je uvijek bio najdraži klub, nekada sam se osjećao poput crne ovce’

Milanović jučer u Splitu: Nisam navijao za Hajduk jer je to bio Titov omiljeni klub! Hajduk je igrao s petokrakom na prsima, mogao si se nabosti na nju; (izvor)

Međutim, kako internet sve pamti ja sam našao Milanovićev intervju Slobodnoj Dalmaciji od 14. rujna 2010. godine u kojem zadnje pitanje i zadnji odgovor glase ovako:

“Na kraju jedno revijalno pitanje. Derbi je za nama, za koga navijate?

− Ja neću bježati od tog odgovora, Hajduk mi je uvijek bio najdraži klub. No, moj afinitet prema Hajduku danas i prije dvadeset, trideset godina je neusporediv – tada je Hajduk bio zaista relevantan europski klub, manje ispolitiziran, i zato sam ga volio bez obzira na to što sam skoro cijeli život proveo u Zagrebu. Nekada sam se osjećao poput crne ovce jer su svi navijali za Dinamo, a ja gotovo jedini za Hajduk. To za mene nikada nije bilo političko pitanje, nije ni danas. • A koga vaši klinci preferiraju? − Jakov navija za Dinamo. Marko još nije napunio šest godina.”

Dakle, just another one lažljiva prevrtljiva komunjara. Ispod je link kao dokaz…

https://slobodnadalmacija.hr/…/hrvat…/clanak/id/111273/cpg/4

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari