Connect with us

Komentar

Još jedna Trumpova pobjeda prije mogućeg povratka

Objavljeno

on

Nakon što je slavni magazin Time priznao urotu biznisa i ljevice protiv Trumpa na predsjedničkim izborima, bivši američki predsjednik doživljava još jednu zadovoljštinu – u američkom Senatu oslobođen je krivnje za prosvjede ispred Kongresa uoči proglašenja pobjednika.

Predsjednica Zastupničkog doma američkog kongresa Nancy Pelosi iz Demokratske stranke osudila je “kukavičku skupinu” senatora koji nisu glasali protiv Trumpa, što još jednom potvrđuje totalitarno načelo ljevice – ako nisi s nama, protiv si države.

Zar je doista mislila i očekivala da će biti dovoljno glasova republikanaca za postizanje potrebne dvotrećinske većine? Ne bi li tek tada bila zanijekana demokracija i zavladalo jednoumlje!? Ne bi li se tada nepoćudnim proglasilo pola Amerikanaca koji su na izborima glasali za Trumpa?

Pelosi bijesna zbog Trumpa – Republikance nazvala ‘kukavičkom skupinom’

Da je opozvan, Trump se više ne bi smio baviti politikom niti se kandidirati na idućim izborima. Pa koliko god se i na tim izborima iza kulisa trudili ljevičarski aktivisti i “dobro financirana kabala moćnih ljudi iz različitih industrija i ideologija”, Trump bi ih, ako mu još nešto ne podvale, mogao razočarati i iznova se useliti u Bijelu kuću, uz pomoć biračke “kukavičke skupine”.

Milan Ivkošić / Večernji list

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari