Josip Buljević bit će savjetnik za nacionalnu sigurnost nove predsjednice

5

josip buljević savjetnik za nacionalnu sigurnostPoznato je ime savjetnika hrvatske predsjednice za nacionalnu sigurnost. Riječ je o bivšem ravnatelju SOA-e Josipu Buljeviću.

Jedna je to od najodgovornijih funkcija u Uredu predsjednika, ali i u hrvatskoj obavještajnoj zajednici. 43-godišnji Josip Buljević je do 2012. bio ravnatelj SOA-e, a trenutačno je na dužnosti generalnog konzula u Los Angelesu.
Inauguracija novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović održat će se u nedjelju, 15. veljače, program prisege stajat će oko 600 tisuća kuna i razlikovat će se od dosadašnjih svečanosti.

facebook komentari

 • peppermintt

  ?? je li zna netko nešto više o njemu ?

 • Otporaš

  Jest, peppermintt. Poznam čovjeka od vrlo velikog povjerenja koji me je sinoć nazva i rekao mi je da je imao priliku preko telefona razgovarati sa gosp. Josipom Buljevićem. Tema razgovora je bila njegova nova dužnost za nacionalnu sigurnost Države Hrvatske. Također mi je ovaj čovjek – naše gore list, rođen nedaloko Međugorja, dakle ne može faliti – od velikog povjerenja mi je rekao da mu je već dao ili da će mu dati knjigu “PISMA VJEKOSLAVA MAKSA LUBURIĆA”, našto mu se je ovaj ljubezno zahvalio.
  Nadajmo se da će nova predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović moći njega držati u hrvatsko/državotvornoj BRAZI, ili on nju. Živi bili pa vidjeli.

 • EMINƎM

  sve 5

 • EMINƎM

  očekivano;) alkarica KGK u “SRIDU”

 • peppermintt

  🙂