Connect with us

Politika

Josipa Rimac: Dajem ostavku na mjesto gradonačelnice Knina

Objavljeno

-

Današnjim izvješćem o deset godina rada se želim oprostiti od vas. Zahvaljujem HDZ-u čiji sam kandidat bila svih 10 godina, a sada sam imenovana za direktoricu izborne kampanje.

[ad id=”68099″]

Ja nisam naučila sjediti na dvije sjedalice i sigurna sam u pobjedu HDZ-a. Već sada želim prepustiti funkciju svom zamjeniku Nikoli Blaževiću i sigurna sam da ću imati odličnog nasljednika. Dajem ostavku na mjesto gradonačelnice. Ostajem predsjednik gradskog odbora HDZ-a – rekla je Josipa Rimac u kninskoj gradskoj vijećnici na prezentaciji desetogodišnjeg rada i ulaganja u infrastrukturu grada u koju je u to vrijeme uloženo oko 1,2 milijardi kuna.

Podnijela sam danas izvješće o radu u svom desetogodišnjem mandatu. Kroz ovih 10 godina u Grad Knin je u infrastrukturu, obnovu i razvoj uloženo 1,2 milijardi kuna. Zahvalna sam stranci što me tri puta podržala za gradonačelnicu. Tu dužnost ne bih dobila da nisam bila kandidat HDZ-a. Počašćena sam što sam direktorica kampanje. Nisam naučila sjediti na dvije stolice i nisam od onih koji kalkuliraju – sigurna sam u pobjedu HDZ-a i želim se u potpunosti posvetiti kampanji. Sukladno zakonu, na mjesto gradonačelnika doći će moj zamjenik Nikola Blažević, također iz redova HDZ-a. U Gradskom vijeću imamo stabilnu većinu – od 17 vijećnika, 10 je iz HDZ-a.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari