Connect with us

Hrvatska

Josipović pred dolazak u BiH poručio Njemačkoj: ‘Srednji prst Vam damo, Perkovića ne damo’!

Objavljeno

-

U utorak će prijepodne hrvatski predsjednik posjetiti distrikt Brčko, razgovarati s njegovim čelnicima i obići gradilište mosta preko rijeke Save, koji se gradi u sklopu koridora Vc. Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović boravit će u službenom posjetu Bosni i Hercegovini 8. i 9. srpnja, što je njegov prvi službeni posjetu inozemstvu nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju, priopćeno je u četvrtak s Pantovčaka.

[dropcap]A[/dropcap]ko Nijemcima i to ne bude dovoljno u Vladi i na Pantovčaku razmišljaju tiskati majice sa sloganom:’Svi smo mi Josip Perković!’ , kako policija ne bi doznala tko je od njih, zapravo, pravi udbaš. Još nije odlučeno tko će se vezati lancima u znak prosvjeda zbog njemačkog uhidbenog naloga, kao što je to nekoć, zbog progona hrvatskih generala, činio HDZ-ovac Darko Milinović. [pullquote_right]Po svoj prilici ta ‘lančana’ uloga mogla bi pripasti bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću, čije su zasluge u zaštiti lika i djela Josipa Perkovića nemjerljive.[/pullquote_right] Nakon što je Vlada sa službenog servisa Flicker napokon skinula kontroverznu fotografiju predsjednika Ive Josipovića s visoko podignutim srednjim prstom u zraku, koja je preplavila internetske portale, počela su brojna nagađanja i rasprave koju to poruku naš predsjednik šalje svekolikoj javnosti.

I dok su neki tvrdili da se Josipovićev  srednji prst spontano podigao od silnog uzbuđenja zbog našeg konačnog ulaska u EU, drugi pak smatraju da je naš predsjednik pokazao srednji prst za vrijeme svečanog govora premijera Zorana Milanovića. Ipak naš portal uspio je otkriti pravi razlog Josipovićeva visoko podignuta srednjeg prsta koji je uzburkao hrvatsku medijsku scenu. Naime naši pouzdani izvori tvrde da je predsjednik Josipović tim uzvišenim činom želio poslati jasnu poruku Njemačkoj:’ Srednji prst Vam damo, Perkovića ne damo!’ Ako Nijemcima i to ne bude dovoljno u Vladi i na Pantovčaku razmišljaju tiskati majica sa sloganom:’Svi smo mi Josip Perković’, kako policija ne bi doznala tko je od njih, zapravo, pravi udbaš. Još nije odlučeno tko će se u ime vladajuće garniture vezati lancima u znak prosvjeda zbog njemačkog uhidbenog naloga, kao što je to nekoć, zbog progona hrvatskih generala činio HDZ-ovac Darko Milinović. Po svoj prilici ta ‘lančana’ uloga mogla bi pripasti bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću, čije su zasluge u zaštiti lika i djela Josipa Perkovića nemjerljive.

dnevno

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari