Connect with us

Politika

Joško Klisović: Bandića sam poznavao samo kao javnu osobu

Objavljeno

on

SDP-ov kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika Joško Klisović objavio je u ponedjeljak navečer na svom Facebooku reagirajući na izjavu premijera Plenkovića, kako gradonačelnika Milana Bandića nije osobno poznavao, nije se s njim družio i poznavao ga je samo kao javnu osobu.

Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno, odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića, napisao je Klisović i dodao kako Bandića nije osobno poznavao, nije se družio s njim te da ga je poznavao samo kao javnu osobu.

Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen, poručio je Klisović na Facebook profilu.
Ustvrdio je kako je bizarno to što “Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini”.

Klisović kaže kako je vrijeme da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je, poručio je, za novu eru Zagreba.

Premijer Plenković je ranije večeras izjavio kako postoje kandidati za zagrebačkoga gradonačelnika koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali gradonačelnika (Milana Bandića), koji je tu bio gradonačelnik 20 godina. “To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a”, rekao je Plenković, dodavši kako mu je to jako bizarno jer to onda znači da Klisović nije imao baš previše veze s gradskim temama. (Hina)

Plenković o Klisoviću: Bizarno je da se kandidira netko tko nije poznavao Bandića

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari