Connect with us

Komentar

JURIČ: Maske su pale: Kukavičje jaje s ciljem razbijanja HDZ-a i povratka jugo opcija

Objavljeno

on

Božo Petrov je postavio ultimatum Karamarku i HDZ-u, potpuno na istoj liniji kao i jugoslavenske stranke okupljene oko SDP-a.

[ad id=”93788″]

Dakle MOST je skinuo masku, pokazao je hrvatskoj javnosti da je otpočetka osmišljen i osnovan kao kukavičje jaje s ciljem razbijanja HDZ-a i povratka na vlast prežvakanih jugoslavenskih opcija predvođenih Zoranom Milanovićem.

U takvom slučaju konačno je postala jasna linija razdvajanja u ovom političkom ratu u Hrvatskoj. HDZ i Tomislav Karamarko kakvi god da jesu u svojim slabostima i nesavršenostima postali su očito jedina meta, a čini se i zadnja crta obrane izručenju Hrvatske toj pomahnitaloj i vrlo opasnoj i krajnje destruktivnoj jugoslavenskoj političkoj koaliciji Petrova i Milanovića. Osim toga ne sviđa mi se cipelarenje, a upravo to se događa s Karamarkom.

Dobro je da je da se sve ovo dogodilo jer je sada konačno postalo očito i jasno tko je tko u Hrvatskoj. S ovakvih pozicija i izbori koji slijede neće ići onako kako snuju sve te politikantske agencije za ispitivanje javnoga mnijenja koje svojim navijačkim anketama zazivaju upravo povratak te poražene jugoslavenske komunističke vlasti u Hrvatskoj.

Sada je na potezu Karamarko koji mora prihvatiti izazov, ne popustiti ucjenama, krenuti na izbore s HDZ-om i jasnom retorikom razotkriti javnosti dubinu premreženosti svih tih zaplotnjačkih političkih nemani koje bijesno zavijaju gladne novog mandata u kojem bi nastavile svoj pljačkaški pohod na Hrvatsku.

A Petrov i ekipa moralnih lažnjaka, biti će zapisani u povijesti hrvatskog naroda kao sramotna priča skupine političkih smušenjaka koji su odradili jedan vrlo prljavi posao.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari