Connect with us

Politika

Juričan otkrio o čemu i o kome se došaptavao s Predsjednicom RH

Published

on

Predsjednički kandidat Dario Juričan ocijenio je u srijedu kako pitanja na sinoćnjem HTV-ovom sučeljavanju predsjedničkih kandidata nisu bila najvještija, te kako se pokazalo da je Mislav Kolakušić jedan ‘Duce’, a Miroslav Škoro čovjek na izdisaju.

“S desne strane Kolinde Grabar Kitarović bio je Anto Đapić, a meni s lijeve strane Mislav Kolakušić Duce. Zarobljeni između ta dva kandidata, nas dvoje, Kolinda i ja, jednostavno smo bili osuđeni jedni na drugo”, kaže Dario Juričan nakon sinoćnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata na HTV-u komentirajući česta došaptavanja s predsjedničkom kandidatkinjom HDZ-a.

Naime, jedna od glavnih tema na društvenim mrežama tijekom sučeljavanja bio je odnos Juričana i Grabar Kitarović. Došaptavali su se, Juričan je škicao pogledom u njenu bilježnicu, a još uvijek aktualna predsjednica u jednom se trenutku i nasmijala Juričanu koji joj je rekao da je svoje izaslanike Miroslava Kutlu i Zdravka Mamića poslala u Bosnu i Hercegovinu.

“Bila je vrlo koncentrirana”

Predsjednički kandidat Dejan Kovač napao je Grabar Kitarović zbog činjenice da je na sučeljavanje ponijela bilježnicu i da stalno nešto piše, no Juričanu nije smetala. No, što je vidio u bilježnici?

“Ma ništa, bila je prazna bilježnica. Radila je bilješke, slušala je što ostali kandidati govore, a onda si radila draft odgovora. Bila je vrlo koncentrirana sinoć”, kaže Juričan dodajući kako je istina da se s aktualnom predsjednicom često došaptavao. Česta tema njihova šaputanja bio je kandidat Miroslav Škoro.

“Dijelili smo informacije o tome što Škoro govori”

“Škoro je bio tako tih da ga gotovo ništa nismo čuli. Zapravo smo razmjenjivali, dijelili informacije o tome što Škoro govori. Voditelj je više puta upozorio Škoru da govori glasnije, da ga i mi ostali čujemo, no Škoro se nije dao”, rekao nam je Juričan.

“Škoro do kraja nije povisio ton”, kaže Juričan dodajući da mu je predsjednica pri kraju jednog od pitanja voditelja dobacila kako, eto, sada može slobodno u odgovoru prezentirati svoj program na ovim izborima.

“Rekao sam joj da bih, kada bih imao program”, reako je Juričan, prenosi Hrvatska danas, dodajući kako je sinoćnje sučeljavanje bilo iznimno zahtjevno i užasno naporno.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari