Connect with us

Komentar

Kad ‘desničarska bratija’ okrene leđa

Objavljeno

on

Arhiva

Riječ “bratija” ima stotine značenja – društvo, družina, klika, mafija, žgadija, bagaža, gamad, bagra, kopilad, ustašija, partizanija, banda, rulja itd.

Čitam intervju s Vesnom Pusić pod naslovom: “Predsjednica je pisala Pupovcu jer se bojala da će joj njezina desničarska bratija okrenuti leđa”. Pa koliko poznajete Pusićku, izaberite značenje kojim je htjela istaknuti kakvi su nitkovi desničari i njima se izrugivati, kao i uvijek, s pozicije elitne liberalke i neupitne moralne, političke i intelektualne veličine.

Jadna Vesna! Njezina stranka Glas nema ni toliko potpore birača da bi se mogla nazvati bratijom ili žgadijom, te nisam među spomenutim značenjima našao jedno koje joj je najbliže – nula.

Naime, u anketama je tek nešto iznad nule postotak birača koji je podržavaju, pa se elitistica Pusić vrijeđanjem desnice grozničavo bori za povratak u čvrst položaj na tlu kao na leđa izvrnuta kornjača.

U položaj u kojem je nekad bila predsjednica HNS-a, ministrica, potpredsjednica Vlade, potpredsjednica europskih liberala, kandidatkinja za predsjednicu države… I ne zaboravimo, kandidatkinja za glavnu tajnicu UN-a, kad je toj njezinoj komičnoj ambiciji “desničarska bratija” okrenula leđa, komentirao je Milan Ivkošić/Večernji List

Predsjednica uputila pismo Miloradu Pupovcu

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR