Pratite nas

Komentar

Kad je ostvarena Hrvatska država, koga su Hrvati abolirali?

Objavljeno

na

Kad je postalo jasno da će pobjedu u Drugom svjetskom ratu odnijeti saveznici, Srbi su abolirali četnike.
Kad je ostvarena Hrvatska država, koga su Hrvati abolirali? Četnike!!!!!!!  Hajde ti sada budi pametan.

[ad id=”93788″]

Čudan smo narod mi Hrvati. Nama smeta što su Srbi rehabilitirali Dražu Mihajlovića i sve koji su se ikad borili za Srbiju, bez obzira na ideologiju. Odrekli su se jedino jugoslavenstva jer ga vide kao neuspjeli eksperiment u pokušaju ostvarenja velike Srbije, što je bio i jedini razlog njenog postojanja.

Piše: Dinko Dedić/Kamenjar.com

Mi se za razliku od njih, odričemo onih koji su se borili za hrvatsku državu, osuđujemo ih kao zločince, nabrajamo i preuveličavamo sve srpske žrtve a ignoriramo sve ono što su oni radili po Hrvatskoj. Za nas su borci za velikosrpsku tvorevinu Jugoslaviju heroji, a oni koji su stvarali i branili hrvatsku državu, zločinci. Čak ni branitelji iz Domovinskog rata ne prolaze bolje i ne samo da ih se krsti neškolovanim primitivcima iz najniže klase, nego se i domovinski rat, kroz udruge financirane iz hrvatskog budžeta, krsti zločinačkim činom a hrvatsku državu zločinačkom državom.

Mi bi htjeli da Srbi budu kao i mi, da pljuju po sebi, da svoju državu nazivaju slučajnom i da se prema sebi odnose onkako kako se mi odnosimo prema sebi.

Pored svega onoga po čemu Hrvatska prednjači ispred Srbije, ima jedna važna srpska karkteristika, za nacionalne probitke vjerojano najvažnija – Srbi su državni narod, koji se ne odriče niti jedne generacije koja se zauzimala za srpske probitke, bez obzira koju ideološku liniju zauzimali i u čijem savezništvu ih ostvarivali.

Kad je postalo jasno da će pobjedu u Drugom svjetskom ratu odnijeti saveznici, partizani su abolirali četnike.

Kad je ostvarena hrvatska država, koga su Hrvati abolirali? Četnike!!!!!!! Hajde ti sada budu pametan.
Mi se obaramo na vladiku Porfirija zato što pjeva pjesme o Momčilu Đujiću, jer mi hapsimo one koji pjevaju o Juri Francetiću.

Mi prigovaramo Srbima što žrtve Jasenovca preuveličavaju više nego što ih mi preuveličavamo.
Srbijom danas vlada koalicija četnika i komunista (Vučić, Nikolić, Dačić, Vulin) kojima ideološke razlike ne predstavljaju nikakvu zapreku, kad se radi o interesima Srbije. Srbi žrtvuju ideologiju za naciju a Hrvati žrtvuju naciju za ideologiju. Hrvatska uostalom niti nema hrvatske ljevice, nego jugoslavensku ljevicu koja niti ne prikriva svoj svjetonazor.

Srbija četničkog vojvodu Šešelja, privremeno puštenog iz haaškog zatvora drži na slobodi a Hrvatska iz srpskog zatvora oslobođenog i izručenog branitelja Veljka Marića trpa u tamnicu i drži pod gorim uvjetima nego što ih je imao u Srbiji, po svjedočenju samog Marića.
Da je Darko Pajičić razbio latiničnu ploču bilo bi mu naređeno da plati postavljanje nove ploče. Razbio je ćiričnu i izgubio glavu.

Mi se zgražamo nad Srbima što su takvi kakvi su i što nisu kao mi. E moj narode! – zapjevao je Thompson.

Marko Jurič (14 January at 18:36) – MARKO JURIČ: Zašto snebivanje na Lazanskog? Mi u Hrvatskoj imamo srpske kameleone

Vidim snebivanja i žestoke reakcije na gostovanje Miroslava Lazanskog u Otvorenom. Zašto? Zato što je iznosio svoje prosrpske stavove? A kakve je trebao? Lazanski je jedan originalni, pravi Srbin i dobro je s vremena na vrijeme podsjetiti hrvatsku javnost kako to izgleda. Pogotovo zato jer mi u Hrvatskoj imamo srpske kameleone koji misle kao i Lazanski, ali to ne govore. Uostalom, da nije bilo Lazanskog, sinoćnje Otvoreno bi bilo smrtno dosadno.

Lazanski je zapravo briljirao u emisiji i bilo je vrlo zanimljivo gledati s koliko strasti i vještine brani i zagovara srpske interese. Na drugoj je strani provocirao sugovornike na suptilan bizantski način uvaljivanja osjećaja krivnje i tjerao sugovornike u defanzivu da se pravdaju ili brane kad je bilo govora o nabavci tog balističkog sustava. Ipak, udruženi poduhvat hrvatske pameti predvođen borbenim Togonalom, staloženim Cvrtilom i zanimljivom hadezeovom ministarskom akvizicijom Nikolom Brzicom uzeo je mjeru srbijanskom kolegi i podsjetio sve zainteresirane zašto je JNA izgubila rat.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari